Stefan Đurić Rasta

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je objavio spot za pesmu "Jugoton" koju je snimio za seriju "Južni vetar", te otkrio svoje utiske o učešću u ovom projektu.

„Južni vetar“ je zanimljiv projekat u kojem sam ja učestvovao od samog početka, od filma. Sve to je bila mala beba, a sada je „Južni vetar“ neverovatno veliki brend kada je u pitanju šou biznis i neverovatna stvar. Imamo priliku da uradimo jedan video koji će biti u stvari podsećanje na ono što je do sada bilo na „Južnom vetru“ i da ostavi neki trag za ono što upravo sledi“, rekao je Rasta za IDJTV i dodao da je veliki fan popularnog ostvarenja, te da ima svog omiljenog lika.

PROČITAJTE JOŠ

„Car mi je omiljen, onako faca. U stvari su mi ljudi rekli da obratim pažnju na njega i tako sam i video. Nije da mi nedostaje, kao tu su imali foru kao sad Bjela nije u tome. Bjela je neverovatna institucija, doneo je neverovatan lik i onda mi je čudno i meni samom ko će biti sledeći. Miki Manojlović je strašna ličnost. On je doneo svoj lik u seriju, doneo je svoj novi karakter“, zaključio je reper.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar