Rasel Krou Foto:Tanjug/Katerina Sulova/CTK via AP

Glumac Rasel Krou otkrio je da se neće naći u nastavku filma "Gladijator", ali i da razmatra da se povuče iz sveta glume.

Glumac je istakao da mu je dosadilo da dobija ista pitanja o filmu u kojem se čak neće ni naći.

PROČITAJTE JOŠ:

„Trebalo bi da me plate za sva pitanja koja dobijam u vezi filma u kojem čak ni ne učestvujem. To nema veze sa mnom. To je svet u kojem sam mrtav,  šest metara ispod zemlje. Moram samo da priznam da mi prija mrvica ljubomore koju osećam, podseća me na period kad sam bio mlađi i šta je to značilo za mene“, započeo je Rasel Krou, pa dodao:

„Ne znam ništa o glumcima i o scenama. Kao što sam rekao, ja sam mrtav. Ali ako je Ridli odlučio da uradi drugi deo nakon 20 godina, sigurno ima jake razloge, i  nema sumnje da će biti spektakularno.“

Krou ima skoro 60 godina, a razmatra i da se potpuno povuče i ode u penziju.

„Stojiš ispred ogledala i pitaš se ‘ko je ovo dođavola?’. Ja sam trenutno u tom periodu. Ja ću prihvatiti Ridlija Skota kao mog uzora, on još uvek otkriva nove stvari u našem poslu. Postoji mogućnost da samo nestanem iz ovog posla i da nikada više ne čujete za mene. Još uvek nisam odlučio šta će biti, postoje dve velike opcije“, otkrio je on, piše Variety.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne