Rajović oduševio publiku u Crnoj Gori nastupom u najvećoj diskoteci

Showbiz 07. avg. 202117:03
Podeli:
Boban Rajovic
Boban Rajović Foto:Miloš Ćetković

Pevač Boban Rajović jedan je od traženijih pevača, a to je dokazao i pre nekoliko dana koncertom na "Top Hillu", najvećom diskotekom na Balkanu.

Pročitajte još:

Sjajno raspoložena publika u velikom broju dočekala je još bolje raspoloženog pevača, koji je nešto više od dva sata pevao najveće hitove.

– Dobro veče dobri ljudi, dobro veče najboljoj publici na svetu i dobro nam došli! Spremite se, jer ovo će biti najluđa žurka ovog leta. Hvala vam što ste tu u ovolikom broju, krećemo! – poručio je Rajović na početku koncerta.

Oduševljeni gosti do jutarnjih časova pevali su uglas sa njim, a koliko je provod bio dobar dokazuje i činjenica da su mu aplauzom jedva „dozvolili“ da siđe sa bine.
Iako je već nekoliko puta od početka sezone pevao u Budvi, Herceg Novom i drugim gradovima u Crnoj Gori, pun Top Hill dokaz je da se publika uvek raspoloženog Rajovića i te kako uželela, te da puni u kom god prostoru da zakaže nastup.

Boban Rajovic
Boban Rajović Foto:Miloš Ćetković

Inače, za potrebe koncerta u najvećoj diskoteci na Balkanu Rajović je proširio sastav na bini, pa su samo za tu priliku iz Beograda stigli Filip Pat, koji je oduševio publiku izvedbama na violini, kao i talentovana Dunja Vujadinović kao prateći vokal, a sa Rajovićem je otpevala i nekoliko dueta.

Boban Rajovic
Boban Rajović Foto:Miloš Ćetković
Komentari

Vaš komentar