Rajan Rejnolds pomogao Kanađanki da pronađe plišanog medu

Showbiz 02. avg. 202010:04
Podeli:
Rajan Rejnolds
Rajan Rejnolds Foto:STARMAX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mara Sorijano, devojka iz Vankuvera dobila je natrag plišanog medu, koji za nju ima posebno značenje zbog uspomene na pokojnu majku, a u traženju joj je pomogao i glumac Rajan Rejnolds, preneo je CNN.

Marina majka Merilin Sorijano (53) umrla je 29. juna 2019. nakon teške borbe s rakom, a neposredno pre smrti, ćerki je poklonila plišanog medu sa snimljenom poslednjom porukom u kojoj joj kaže da se ponosi njom i da će je uvek voleti i čuvati.

PROČITAJTE JOŠ

Za vreme haotične prošlonedeljne selidbe, plišani meda je ukraden iz kombija, koji su Mara i njen verenik unajmili za potrebe selidbe. Ukradeno je još nekoliko za Maru dragocenih predmeta.

Pošto su CBC i CNN objavili priču o nestalom medi, ona se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, privukavši i pažnju glumca Rajana Rejnoldsa, koji je ponudio nagradu u iznosu od 5.000 dolara onom ko pronađe i vrati Mari uspomenu na majku.

U akciju su se uključujući i Den Levi, kao i Zek Bref, a kanadski TV voditelj Džordž Strombopulos i kompanija ‘Kraft Peanut Butter’ ponudili su po još 5.000 dolara poštenom nalazaču, pa je tako nagrada dostigla cifru od 15 hiljada dolara.

Mara Sorijano je u sredu napisala na Tviteru da su joj „nepoznate dobre osobe vratile medu bez ijedne ogrebotine“, kao i da je „glasovna poruka neoštećena“.

„Ovo mi znači mnogo. Mislila sam da ga više neću videti. Ovo je veliki grad i meda je mogao da bude na toliko raznih mesta… Potraga je bila poput pokušaja pronalaska igle u plastu sena. Sad kad sam ga dobila nazad, osećam se bolje. Svaki pogled na njega podseća me na to da će moja majka uvek biti sa mnom“, napisala je Sorijano.

Dvojica muškaraca koja su pronašla plišanog medu kazali su da su ga pronašli odbačenog u obližnjem parku.

„Hvala svima koji su tražili. Hvala osobi koja ga je uzela što ga nije oštetila. Vankuver je sjajan“, napisao je Rejnolds na Tviteru.

Mara Sorijano je rekla da je razgovarala s Rejnoldsom, Strombopulosom i predstavnikom kompanije ‘Kraft Peanut Butter’, kako bi pošteni nalazači dobili punu novčanu nagradu.

Komentari

Vaš komentar