Rajan Rejnolds i Kris Not
Rajan Rejnolds i Kris Not Foto:Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia/Rich Gold / AlaRajan Rejnolds i Kris Not my / Alamy / Profimedia

Američka kompanija Peloton skinula je novu reklamu sa glumcem Krisom Notom, najpoznatijim po ulozi Zverke u Seks i gradu, nakon što je ove nedelje u medijima izašla vest o seksualnom zlostavljanju nekoliko žena u Los Anđelesu i Njujorku. Fotografije s glumcem obrisao je i Rajan Rejnolds.

„Svaka pojedinačna optužba za sesualni napad mora se shvatiti ozbiljno. Nismo bili svesni ovih optužbi kada smo predstavili Krisa Nota u našem odgovoru na nove epizode serije na HBO-u. Dok čekamo više informacija, prestali smo da emitujemo ovu reklamu i povukli povezane postove na društvenim mrežama“, rekli su iz firme Peloton.

PROČITAJTE JOŠ

S istom firmom je sarađivao je i Krisov kolega glumac Rajan Rejnolds koji je odmah nakon optužbi na društvenim mrežama izbrisao sve objave vezane za reklamu.

Reklama u kojoj se promovišu fitnes proizvodi objavljena je prošle nedelje, a izašla je odmah nakon premijere nove sezone – „Sex and the City: And Just Like That“.

Posle prve epizode serije u kojoj Zverka umire na njivom biciklu, deonice kompanije pale su za čitavih 61 odsto. Rejnolds se takođe pojavljivao u reklami.

Kris Not tvrdi da su optužbe laž.

„Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i decenijama, su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili prije 30 dana. Ne uvek znači ne, to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene“, rekao je on.

BONUS VIDEO: Modna industrija i zlostavljanje

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar