Radonjić podržao Bikovića: Žao mi je što živim u ovakvom društvu

Showbiz 03. avg. 202119:52 > 20:26
Podeli:
Miodrag Radonjić
Miodrag Radonjić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Miodrag Radonjić se oglasio putem svog Instagram naloga u vezi sa slučajem bliskog prijatelja i kolege Miloša Bikovića, koji se našao na meti komentarisanja, usled mnogobrojnih kritika koje su mu uputile bivše devojke, Arina Vološina i Barbara Tatalović.

PROČITAJTE JOŠ

Prijatelj i kolega glumac Miloša Bikovića nije ostao imun na komentare bivših devojaka koje su se našle kako na njihovim profilima društvenim mreža, ali i medija.

Radonjićeva kratka poruka se može videti u nastavku teksta :

Miodrag Radonjić, instagram stori
Foto: Instagram/radonjicmiodrag

Miodrag Radonjić i Miloš Biković su bili klasni drugovi, koji su nastavili profesionalnu saradnju u filmu Južni vetar, Južni vetar 2 – Ubrzanje. Oboje se uspešno bave i produkcijom projekata na kojima obojica rade.

Podsetimo plesačica Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče glumca Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili godinu dana.

Ruskinja se juče putem Instagrama obratila javnosti, podelila fotografiju glumca i nje, potvrdila da je sa Bikovićem bila u vezi godinu dana, pa potom tvrdila kako za to vreme nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

„Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo“, napisala je Arina.

„U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim“, nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

„Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori“, tvrdi ova devojka.

„Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja“, objasnila je Arina.

„Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana“, zaključila je Vološina.

Nakon njene objave oglasila se nekadašnja Bikovićeva devojka, Barbara Tatalović koja je podržala Arinu i poručila kako je istina sve ono što je navela na Instagramu u opisu fotografije sa glumcem.

„Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama“, poručila je Barbara između ostalog.

Biković je takođe danas se prvi put  javno oglasio na svom Instagram profilu sa podužom porukom koja je imala jasno pojašnjenje zbog čega se nije oglašavao.

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar