Foto: Antonio Ahel/ATAImages; E-Stock_ivan_dobricic; grand online

Rada Manojlović je danas jedna od najpopularnijih pevačica, a njen ljubavni život je oduvek bio interesantan publici i medijima, iako se oduvek trudila da svoju privatnost zadrži za sebe.

Dugo se spekulisalo da Rada i devet godina mlađi Haris Berković nisu zajedno, a nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ sada je potvrdila da više nije u vezi sa kolegom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala“, napisala je Rada na svom Instagram profilu.

Ovo nije prva Radina veza i raskid koja je zainteresovala javnost, a ona za koju najviše ljudi zna, koja je bila najinteresantnija i koja se i deset godina kasnije spominje je ona sa Milanom Stankovićem.

Njih dvoje upoznali su se 2008. godine i započeli vezu tokom boravka na crnogorskom primorju. Bili su neko vreme u vezi, nakon čega se pojavila vest da su raskinuli, jer nisu mogli da izdrže pritisak medija. Ipak, ubrzo su se pomirili i počeli da žive zajedno. Bili su glavna tema u medijima i uvek su bili spominjani u paru. Milan Stanković je 2010. godine, nakon što je predstavljao Srbiju na Pesmi Evrovizije, ušao u sukob sa Sašom Popovićem, a Rada mu je pružila podršku. Uprkos tome što je na taj način ozbiljno ugrozila svoju poziciju u Grandu, Rada je stala uz Milana.

Naredne godine čak se pričalo o tome da Rada i Milan planiraju svadbu na Maldivima, ali to se nikada nije dogodilo, jer su ubrzo nakon toga krenuli da se šire tračevi. Prvo se pisalo o tome da je Milan prevatio Radu sa ćerkom Vesne Zmijanac, Nikolijom, koja tada nije bila toliko popularna kao danas. Međutim, ona je to ubrzo demantovala. Godinu dana kasnije, tačnije 2012. godine, Milan se iselio iz stana u kom su živeli zajedno.

Milan je nakon raskida sa Radom pevačicu optužio da ga je varala. Ipak, oni su nakon nekog vremena uspeli da izglade odnose i ostali su prijatelji do danas.

Milan Stanković i Rada Manojlović Foto: E-Stock Ivan Dobričić, Danijel Milutinović

Rada se kasnije pojavila u Milanovom spotu za pesmu „Faktor rizika“. Mnogi su pomislili da je pesma posvećena upravo Radmili, međutim, Milan je to demantovao. Pisalo se i da je pevač numeru „Od mene se odvikavaj“ posvetio upravo Radi Manojlović.

Nakon Milana, Rada je bila sa Momirom Gajićem, koji je, kako se pisalo, bio uzrok raskida nje i Milana. Bilo kako bilo, košarkaški agent u žižu medijskog interesovanja dospeo je kao dečko Katarine Rebrače, koja je svojevremeno važila za jednu od najlepših žena u Srbiji. Nedugo nakon raskida sa Katarinom, otpočela je njegova i Radina veza, koja je u prvo vreme bila tajna.

Međutim, kada je Momir sve češće počeo da dolazi na pevačicine nastupe, svima je bilo jasno da su mnogo bliži nego što žele da priznaju.

Rastali su se posle tri godine, u ne baš prijateljskim odnosima. Pevačica je kratko poručila da će on ostati upamćen kao bivši dečko Rade Manojlović, dok je Momir izjavio da je Rada najbolji dokaz da ne treba biti sa pevačicom.

Momir Gajić danas živi na Floridi. U srećnom je braku sa Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja mu je podarila dve ćerke.

Foto:E-Stock_milos_rafailovic; momirgajic.com/promo

Godine 2016. pevačicu su počeli da povezuju sa Harisom Berkovićem. Oni su, naravno, u početku negirali romansu i tvrdili su kako su samo prijatelji. Ipak, sve češće su bili viđani zajedno, te je bilo jasno da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Rada je u nekoliko navrata pričala o vezi sa kolegom.

„Meni se desila ljubav dok sam bila sa drugim u vezi i o tome sam javno pričala, ali sam momentalno raskidala te veze. Kada osetim da mislim na drugog, taj sa kojim sam više za mene ne postoji. Harisu bih oči izvadila da izabere neku bivšu devojku za bilo koje zajedničke poslove“, rekla je pevačica, pa otkrila da nisu par koji ima dramatične situacije u vezi:

„Mi smo sve samo ne takav par. Mi ne lomimo nameštaj po stanu, komšije ne zovu policiju i ne spasavaju zaraćene strane.“

Radmila Manojlović i Haris Berković Foto:Screenshot/Youtube/belgrademusic

Ranije ove godine počele su spekulacije da su njih dvoje raskinuli, kao i da se Rada pomirila sa bivšim dečkom, Milanom Stankovićem.

Mnogima se čini da Rada nekako nema sreće u ljubavi, jer su joj se dosadašnje veze, koliko god ozbiljne bile, završavale raskidom.

„Osmeh je uvek na mom licu. Šta god se dešavalo u mom životu, osmeh je uvek bio tu“, rekla je Rada jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović posle pada sa bine