Teodora Džehverovic IDJ show foto Dragan Mujan
Teodora Džehverovic Foto: Dragan Mujan

Teodora Džehverović danas važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa domaće muzičke scene. Međutim, ako se prisetimo njenog nekadašnjeg učešća u Zvezdama Granda, videćemo ogromnu razliku u njenom fizičkom izgledu.

Ona je muzičku karijeru započela 2014. godine, kada se prvi put pojavila u takmičenju Zvezde Granda. Pevačica je tada imala samo 17 godina, ali mnogi su već tada prognozirali da je pred njom velika karijera.

Foto: Printscreen / Youtube

Ono što su mnogi uočili je da se Teodora za osam godina, otkako se prvi put pojavila u medijima, drastično promenila, a kako su mediji svojevremeno prenosili ona je potrošila više od 7.000 evra na operacije.

Teodora Džehverović
Foto: Printscreen / Youtube

„Zašto da ne pričam da sam operisala uši i zašto da ne kažem ako sutra uradim i grudi, bilo šta?! Zašto da ne kažem da sam to uradila? To je sastavni deo života jedne devojke, pa i muškaraca. Ako nismo zadovoljni, sasvim je u redu da nešto malo doradimo, a ja sam od malena videla da sam klempava i to sam želela da korigujem, pre svega jer sam znala da ću se baviti ovim poslom“, rekla je ona svojevremeno.

Foto:Nemanja Jovanović

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović o kandidatima na IDJ Show takmičenju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (8)