Publika u glas pevala hitove Zdravka Čolića na Kopaoniku

Showbiz 08. mar. 202014:15
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Peti "Music Week festival" na Kopaoniku otvoren je ovog vikenda koncertom mlade pevačice Aleksandre Prijović, dok je legenda muzičke scene Zdravko Čolić sinoć priredio nezaobravan spektakl i veče za pamćenje u prepunoj dvorani hotela "Grand."

Publika je imala prilike da uživa u audio-vizuelnoj produkciji koncerata za koju se pobrinuo „Skymusic.“

PROČITAJTE JOŠ

Čolić je svojim vanvremenskim hitovima već od prvih taktova doveo atmosferu do usijanja. Publika je u glas pevala pesme, a posle nešto više od dva sata usledio je i veliki aplauz. Zdravko Čolić je pevao sa svojom publikom svih generacija i svojim pevačkim bravurama ali i odličnom kondicijom još jednom pokazao zbog čega je najveća muzička zvezda na ovim prostorima.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Tokom prvog vikenda „Music Week festivala“ na Kopaoniku su u koncertima ali i zimskim aktivnostima na snegu uživale i brojne poznate ličnosti. Sledećeg vikenda sve posetioce svojim koncertima obradovaće Saša Matić i Svetlana Ceca Ražnatović, za koje se uveliko traži karta više.

Pored produkcijske kuće „Skymusic“ i „MK resorta“, uz domaćina događaja hotela „Grand“, organizaciji festivala ove godine pridružuju se i hoteli „Gorski“, „Angella“ i „Putnik.“ „Music Week festival“ je već tokom prvog
vikenda nadmašio sva očekivanja i opravdao epitet ekskluzivnog muzičkog događaja koji je prepoznat ne samo u Srbiji već i u zemljama okruženja, iz kojih svake godine tim povodom na Kopaonik dolazi sve veći broj gostiju.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs