Jelena Grujičić Mur

Naša glumica Jelena Mur ostvarila je uloge u popularnim domaćim filmovima i serijama, a najzapaženija je bila u ostvarenjima "Dara iz Jasenovca" i "Pevačica".

Ona sada glumi u naučnofantastičnoj seriji „The Ark“ u kojoj tumači lik Stele Kogner.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena je otkrila i šta joj je bilo najteže tokom snimanja ove serije.

„Najteži, odnosno najizazovniji aspekat snimanja bilo je naći pravu meru i balans koji odgovara ovako specifičnom žanru. Naučna fantastika ima već svoju estetiku apriori, i kreacija se dešavala u okvirima tih načela. Inače, serija ‘The Ark’ se emituje sredom od 23 h na kanalu SCIFI“, rekla je glumica za „Blic“.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

Istakla je i po čemu se ovaj lik razlikuje od onih koje je igrala do sada.

„Ovaj lik je najpre različit po jeziku kojim govorim, jer ovo je moje prvo profesionalno iskustvo na engleskom jeziku. Ne igrati na maternjem jeziku je jedna nova vrsta samospoznaje, boja glasa i princip razmišljanja se menjaju u skladu sa filozofijom i stilom jezika, i onda se samim tim otvara potpuno novi prostor i novi sloj bića koji dalje služi za kreaciju. Stela je prvi duhoviti lik koji sam igrala. Obožavam komične uloge“, iskrena je Jelena.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

Na ovom ostvarenju prvi put je sarađivala i sa svojim suprugom, takođe glumcem Stivenom Murom.

„Moj suprug Stiven igra Vilijama Malkanija i prvi put smo zajedno u projektu, iako nismo imali zajedničkih scena. Oboje to priželjkujemo u budućnosti. Smatram to prednošću, igrati sa ljudima sa kojima i privatno imate konekciju“, priznaje glumica.

Iako je glumu završila u Los Anđelesu, češće je glumila u domaćim projektima, a nedavno je završila i snimanje druge sezone serije „Pevačica“. Tim povodom ukratko je rekla šta će se događati sa njenim likom u nastavku ovog ostvarenja.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

„Serija ‘Pevačica 2’ donosi istančan žanrovski duh, a ova sezona se igra sa vremenima, i sada odlazimo u prošlost. Poigravamo se vremenom i realnostima. Ja sam imala ozbiljan i težak glumački zadatak u ovoj sezoni i ovaj proces ću pamtiti kao najuzbudljiviji za sada. Nestrpljiva sam da čujem utiske publike“, rekla je ona i zaintrigirala sve one koji su voleli prvu sezonu „Pevačice“.

Na kraju je otkrila i sa kime je sada najviše sarađivala na snimanju.

„Ove sezone najviše scena sam imala sa Mišom Dragičevićem, Tanjom Kecman i Zlatanom Vidovićem. Imala sam zaista sjajnu saradnju sa svim kolegama“, zaključila je Jelena Mur za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar