Marta Keler Foto: Printscreen

Glumica je udata za poznatog muzičara.

Glumica Marta Keler proslavila se ulogom u filmu „Virdžina“ iz 1991. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je tada privukla veliku pažnju igrajući devojčicu koja se pretvara da je dečak, a Srđan Karanović je ovim ostvarenjem uspeo da dočara neke od najstarijih crnogorskih običaja. Naime, porodice bez muškog potomstva smatrane su ukletim i osuđenim na propast. Da bi se spasle prokletstva, te porodice su jedno od ženske dece proglašavale „virdžinom“, tj. muškarcem, skrivajući istinu kao porodičnu tajnu.

Marta Keler Foto: Printscreen

Ipak, nakon ove uloge, Martu nismo mnogo viđali na televiziji i posvetila se pozorištu, a svojevremeno je učestvovala i u „Velikom bratu“.

Marta danas ima 45 godina i živi na relaciji Beograd – Pirot, budući da je stalno angažovana u Narodnom pozorištu u Pirotu.

Glumica je godinama u braku sa muzičarem Zijom Valentinom sa kojim ima sina Gordana.

„Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta“, rekla je Marta nakon rođenja sina.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović o kašnjenju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)