Propale im pare i letovanja: Dalje od Srbije nećemo ići

Showbiz 10. maj. 202009:00
Podeli:
Foto: Arhiva/instagram/vanja_mijatovic_vvsr

Većini estradnih ličnosti, koje su planirale putovanja, propali su unapred uplaćeni aranžmani za odmor.

Očito će pevači ovogodišnju letnju sezonu provesti u Srbiji iz više razloga, a jedan od njih je nedostatak posla, pa samim tim i štednja.

Na kraju krajeva, nikome još nije jasno ni kako će da funkcioniše odlazak van granica Srbije, obavezno testiranje na koronavirus pri izlasku i ulasku u zemlju, te karantin u drugim državama, ali i kod nas po povratku nazad.

Foto: Vesna Lalić

 

Dragica Radosavljević Cakana definitivno je otkazala letovanje jer, pre svega, ne želi da rizikuje zdravlje.

„Ovog leta sam imala zakazane nastupe i to puno koncerata sa sastavom „Svitanje“ sa kojim radim, tako da nisam imala u planu do povine, pa čak i kraja septembra da putujem. Ono što mi je propalo je odlazak u Moskvu 21. marta i žao mi je zbog toga. S obzirom na to da ove godine neće biti tako obimnog posla jedino što želim, u zavisnosti od situacije, je da odem do Zlatibora i na Kosovo kod moje majke“, rekla je Cakana za naš portal.

Vanja Mijatović mesecima je planirala putovanje u Grčku, koje je na kraju bila prinuđena da otkaže.

PROČITAJTE JOŠ

„Da, planirala sam odmor, naravno. Htela sam da idem u Grčku, kao i svake godine, samo drugo mesto. Rezervisala sam hotel, ali sam i otkazala. Neću imati vremena za odmor, nadam se da će se vratiti sve u normalu uskoro i da ćemo nastaviti sa poslom, tako da ću se skoncentirsati na posao. I kad bih otišla na putovanje ne bih mogla sebi da priuštim izolaciju nakon putovanja. Mislim da ove godine nema ništa od mog odmora, ali odmarali smo svo ovo vreme, naravno nije isto kao na plaži pored mora, ali svakako sam se odmorila. Više ne planiram ništa“, kaže Vanja za Nova.rs.

Foto: Zoran Lončarević

 

Goca Lazarević uplatila je letovanje pre proglašenja vanrednog stanja u Srbiji, ali još uvek nije sigurna da će i moći da ode na more.

„Šta ja sad da radim? Ništa mi nije jasno! Uplatila sam letovanje, kako sad dalje? Moram da izdvojim dodatne pare za sve što treba, objansite mi kako sve to ide. Ma, pitanje je da li ću uopšte otići“, zaključila je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.