Podeli
Foto:EPA/Debbie VanStory

Priča da su Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo zajedno ipak je, na žalost njihovih brojnih fanova, ostala na nivou spekulacija, a kako magazin "Globe" piše, razlog toga što nisu obnovili romansu glumica Ris Viderspun.

PROČITAJTE JOŠ

Spomenuti medij je nekoliko puta već pisao o tome kako Ris privlači jedan od najpoželjnijih neženja. Naime, trenutak zbog kojeg su započela ova nagađanja je njen komentar ispod jedne fotografije glumca na Instagramu. Izgleda da je baš njen komentar “zapeo za oko” Dženifer, s obzirom na to da je poznato kako su glumice godinama dobre prijateljice.

“Bilo je potrebno oko 20 sekundi da Džen reaguje. U tom je trenutku bila jako uvređena. Sigurno da je tada delovalo bezopasno, ali Džen je takav komentar smatrala nepoštovanjem. Bila je jako nervozna jer je u jednom trenutku posumnjala kako joj prijateljica već neko vreme žudi za bivšim suprugom”, istakao je izvor spomenutog tabloida, koji tvrdi da je to samo jedna od sitnica koje su dovele do toga da bivši supružnici ne obnove svoju romansu.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Iako se o spomenutom ljubavnom trouglu samo nagađalo, nije poznato da li je do svega uopšte došlo. Mnogi smatraju da su ovo samo nagađanja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar