Sajsi MC Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sinoćna epizoda emisije "Amidži šou", u kojoj su gosti bili pevačice Vesna Vukići Vendi, Maja Nikolić, Sajsi MC, Sanja Vučić i LGBTQ+ aktivista Predrag Azdejković, ostavila je gledaoce bez teksta, ali, čini se, i same goste.

Iako je vrhunac emisije bio sukob između pevačice Vesne Vukilić Vendi i LGBTQ+ Predraga Azdejkovića zbog EuroPrajda koji je održan u subotu 17. septembra, uprkos neustavnim zabranama MUP-a i zastrašujućim izjavama predstavnika Vlasti, ceo šou ukrala je Sajsi MC.

Reperka je sedela na drugom kraju fotelja i šokirano kolutala očima.

Kako kažu korisnici Tvitera, „propala je u zemlju slušajući budalaštine“.

Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić grubo su kršile Zakon o zabrani diskriminacije, a Vesna Vukelić Vendi je otišla toliko daleko da je u jednom trenutku LGBTQ+ ljude poredila sa đavolom. Skandalozni ispadi ove dve javne ličnosti nisu naišle na osudu voditelja emisije Ognjena Amidžića.

Predrag Azdejković je u svom maniru pravio šou i učestvovao u raspravama, a sinoć je na svom Instagramu objavio i fotografije sa Majom i Vendi.

Sanja Vučić, kažu njeni fanovi, nije dala dovoljno čvrst i jasan stav da podržava LGBTQ+ populaciju, zbog čega se nakon emisije oglasila na svom Instagramu i napisala da „podržava sve vezano za LGBTQ+“.

Sajsi MC je s druge strane pokušala da objasni da LGBTQ+ ljudi nisu „đavoli“, ali je u jednom trenutku odustala.

Snimci njenih kolutanja očima postali su viralni na mrežama.

BONUS VIDEO: INTERVJU Sajsi MC 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare