Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što je tri puta prevario Kloi Kardašijan, ljubavnica košarkaša Tristana Tompsona, Marali Nikols, javno ga je prozvala i tvrdi da on ne učestvuje u odgajanju njihovog sina i ne plaća alimentaciju.

„Tristan Tompson nije učinio ništa kako bi podržao njihovog sina. Nije pokušao ni da upozna dete niti je pružio bilo kakvu finansijsku pomoć Marali i sinu“, rekao je njen advokat za Entertainment Tonight.

PROČITAJTE JOŠ

Advokat je za The Sun izračunao da bi košarkaš trebalo da plaća 40.000 dolara za svako dete. Sa Džordan ima sina Prajsa (5), sa Kloi ima kćerku Tru (3), dok s Marali ima sina koji se rodio u decembru prošle godine.

„Ako uračunamo troškove stanovanja ostane mu 5 miliona dolara godišnje, a nešto manje od trećine treba da plaća na alimentaciju. To je milion i po dolara godišnje“, zaključio je advokat.

Osim što Nikols tuži Tompsona, podelila je i poruke koje je razmenila s košarkašem kao dokaz njegove ucene. Tražio je od nje, tvrdi, da prekine trudnoću jer ne planira da bude uključen u život deteta.

„Znaš kako se osećam. Moja osećanja se uopšte nisu promenila. Uopšte neću biti uključen i ako misliš da će ti rađanje ove bebe pomoći da dobiješ nešto novca, potpuno si pogrešila“, glasila je SMS poruka koju je navodno poslao Tristan.

BONUS VIDEO: Fenomen Kim Kardašijan: Žena koja je poznata zbog toga što je poznata

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)