Ilustracija Foto:Shutterstock

Vanja Bulić izneo je svoja saznanja o ženama kojima je televizija samo paravan za najstariji zanat.

TV voditeljka čije se fotografije nalaze u jednom od kataloga estradnih prostitutki pobegla je tada iz zemlje u paničnom strahu od hapšenja. Ona se trenutno nalazi u jednoj evropskoj zemlji, u koju je otišla na dan velike policijske akcije u kojoj je uhapšeno nekoliko makroa i prostitutki.

PROČITAJTE JOŠ:

Novinar, pisac i TV voditelj Vanja Bulić otkrio je gostujući u emisiji „Puls Srbije“ da je pomenuta pobegla u Italiju, a potom i izneo svoj oštar stav o elitnim prostitutkama.

„Pre tačno 30 godina se na televiziji pojavila prostitutka. Sutradan je to bio užas u novinama, koga sam ja to doveo u emisiju. Nakon par meseci sam doveo svingerski par, a nakon toga su sve novine počele intervjue da rade sa njim. Zna se šta podrazumeva elita, to je ‘lova’. Jedno se ime spominje stalno, ona je pevačica i lepotica koja je pobegla za Italiju. Ovde se može govoriti o elitnoj klijenteli, a ne elitnim prostitutkama. Imena koja se pominju nisu elitna, one su jadnice, prošle kroz razne TV programe da bi sebe izreklamirale“, rekao je Bulić.

Podsetimo, „Kurir“ je pre mesec dana pisao o TV voditeljki koja se bavila prostitucijom za veliki novac, a koja je napustila Srbiju kada je policija uhapsila njenog bivšeg makroa Dušana Banjca.

Dušan Banjac Foto:printscreen/instagram/dulebanjac

„Zanosna crnka je baš unovčila svoje telo. Bila je jedna od skupljih devojaka u katalogu, imala je ekstratarifu. Od bavljenja prostitucijom zaradila je i za luksuzni stan i automobil. Ona je bila jedna od najtraženijih devojaka koje se bave tim poslom, jer su je makroi nudili kao devojku koja je najbolja u seksu, pa je samim tim imala i privilegiju da bira s kojim će od klijenata biti. Nju nije mogao da ima svako, već samo koga ona izabere. Svi muškarci koji su bili s njom kažu da jeste zaista vrhunska“, rekao je u aprilu izvor „Kurira“, pa dodao:

„Voditeljka je najpre radila za uhapšenog makroa Duška Banjca, Kajinog menadžera i kuma. Međutim, tikva između njih dvoje je pukla pre dve godine zbog 1.000 evra. Posle toga počela je da sarađuje i s bivšom ženom poznatog pevača koja je madam, i to jedna od glavnih. Kada je počela najnovija akcija hapšenja, brže-bolje je otišla u inostranstvo. Odmah je krenula da uklanja tragove. Kad je videla svoju fotografiju u jednom od kataloga koje je Kurir objavio, pretrnula je od straha, jer joj je jasno da je otkrivena i plaši se da će i njeno ime kad-tad osvanuti u medijima. Sada je još van zemlje, gde čeka razvoj situacije, za sada ne razmišlja o povratku u Srbiju“.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac o prostituciji 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare