Pozvala je da kopa krompir, Nina Badrić joj odgovorila

Showbiz 31. jul. 202009:02
Podeli:
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski mediji navode da se na društvenim mrežama već nekoliko dana deli poruka koju je jedna gospođa ostavila ispod objave na Fejsbuku, a u kojoj je napisala da bi Nina Badrić, kako je rekla, mogla da "dođe da kopa krompir, ako već nema od čega da živi". Na ovo je odgovorila i sama pevačica.

Naime, nakon što je pevačica Nina Badrić javno rekla da trenutno ne zarađuje, zbog zdravstvene krize koja je pogodila ceo svet pa i Hrvatsku, pojavio se komentar gospođe koja je Ninu Badrić pozvala na kopanje krompira.

PROČITAJTE JOŠ

„Evo za par dana vadimo krompir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i potrebni su nam nadničari, 300 kuna plaćamo po danu. Molim vas da javite dotičnoj ako hoće da radi. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kuna. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 hiljada kuna, što se hvalila pre par meseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatnjavo“, napisala je ona.

Nina Badrić je, verovatno videvši viralni komentar, odgovorila putem svog Instagram storija.

„Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti“, napisala je ona. Njoj se potom pridružila i koleginica Pamela Ramljak.

„Gospođa je dala oglas. Verojatno bi joj došli svi džabe vaditi krompir da se nađu tamo estradnjaci. Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu a očito joj ne ide“, napisala je Pamela.

„Tolikima smo pomogli da bi pomogli i njoj u kopanju krompira“, dodala je Nina Badrić.

Podsetimo, udruženje muzičkih menadžera i organizatora Hrvatske organizovalo je 29. jula u Zagrebu konferenciju za medije povodom problema sa kojima se usled pandemije suočava ova grana industrije, a sa simboličnim početkom u 12.05 kako bi ukazali na to da je u određenoj meri već kasno za spas industrije.

Pod parolom “Pustite muziku neka svira, a nas da radimo” predstavnici hrvatske muzičke industrije su kroz ovu konferenciju ukazali na to da ni nakon šest meseci od početka pandemije, ovoj industriji nije omogućeno pravo na rad.

Konferencija je za cilj imala da skrene pažnju na ugroženost više od 15.000 radnih mesta unutar industrije, budući da je još uvek nejasno na koji način se manifestacije u Hrvatskoj mogu održavati, te da na lokalnim nivoima važe različita pravila.

Osim izvođača, ova problematika pogađa i veliki broj ljudi koji učestvuju u organizaciji i realizaciji koncerata, festivala i drugih muzičkih manifestacija poput produkcijskih kompanija, menadžera, tehničara, ton majstora, scenskih radnika i mnogih drugih.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar