Music Awards Ceremony, MAC nagrade
Foto: Live Production

Danas tačno u 19 časova LIVE Instagram nominacijama omiljenih muzičkih zvezda najavljen povratak najveće muzičke manifestacije regiona u velikom stilu.

Music Awards Ceremony (MAC), jedinstvena manifestacija dodele muzičkih priznanja koja okuplja najveće zvezde regiona za čiju je organizaciju zadužen Skymusic, vraća se na velika vrata.

Nagađanja da će se MAC održati potvrđena su sinoć, kada je na zvaničnom Instagram profilu ceremonije objavljen post koji najavljuje prve nominacije za prestižne MAC nagrade, i to od strane izvođača koji su u prethodnim izdanjima osvojili neke od priznanja.

Music Awards Ceremony, MAC nagrade
Foto: Live Production

Kako je navedeno, tačno u 19 časova, Nina Badrić, Gazda Paja, Angellina, Karolina Gočeva, Lena Kovačević, Aleksandra Radović, Rasta, Breskvica, Voyage, Tropico Band, Magla Band i Nevena Božović putem LIVE uključenja na MAC instragram profilu, nominovaće svoje favorite – izvođače i numere za koje smatraju da su u poslednjih godinu dana pomerili granice i najviše doprineli razvoju muzičke industrije na ovim prostorima, a fanovi će po prvi put imati priliku da direktno saznaju ko se našao u trci za prestižna priznanja.

Organizatori, sudeći po komentarima i reakcijama mnogobrojnih pratilaca, nisu mogli boljim potezom da najave povratak najvećeg muzičkog show-a regiona, za čije ćemo vreme i mesto održavanja takođe saznati večeras – na istom mestu.

Nema sumnje da će MAC Instagram večeras „goreti“, i da će privući ogroman broj ljubitelja muzike iz Srbije i susednih zemalja, a najavljene su i različite aktivacije i poklon ulaznice za najspektakularniji muzički događaj godine.

BONUS VIDEO: Maja E-Play o Arsenal Festu

Komentari

Svi komentari (0)