Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto:EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Glumica Šeron Stoun potresla je svoje pratioce objavom na Instagramu kad je objavila fotografiju svog nećaka u bolnici. Naime, dečak je pronađen u krevecu na samrti zbog iznenadnog otkazivanja organa.

Dečak je pronađen u svom krevecu na samrti jer su, kako kažu, iznenada počeli da mu otkazuju organi, te je hitno hospitalozovan, a lekari mu se danonoćno bore za život.

Glumica je uz njegovu fotografiju napisala potresnu poruku:

PROČITAJTE JOŠ

„Moj nećak i kumić River Stoun pronađen je danas u svom krevecu sa organima koji su potpuno otkazali. Molim vas, molite se za njega. Potrebno nam je čudo“, napisala je glumica, a njeni pratioci i prijatelji pružali su joj podršku i snagu u komentarima.

Mnogi su zaključili da se radi o sinu njenog brata, budući da nose isto prezime.

Šeron je inače 2001, kada je imala 43 godine, doživela jak moždani udar, od kojeg se dugo oporavljala. Kasnije je za medije otkrila da je morala ponovo da nauči osnovne stvari, poput govora, hoda i pisanja. Ovaj događaj značajno je uticao na njenu karijeru, jer je u Holivudu bila praktično otpisana.

„Ceo moj život bio je izbrisan. Gledali su me kao oštećenu robu i izbegavali saradnju sa mnom“, rekla je glumica, koja se tada povukla iz glume i posvetila odgajanju dece, oporavku od moždanog udara i razvoda od novinara Fila Bronštejna, sa kojim je tada bila 6 godina u braku, tokom kojeg su dobili sina.

Starateljstvo nad detetom sud je dao ocu, a glumica je dobila samo pravo na povremene posete detetu. Godinu dana kasnije usvojila je jednog sina, a kasnije još dva.

Pre Bronštejna, Šeron je tri godine bila sa producentom Majklom Grinburgom, kojem je verenički prsten vratila brzom poštom.

Bonus video

Monika Beluči – lepota koja ne prolazi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)