Poslednja emisija Konana O’Brajena biće emitovana 24. juna

Showbiz 05. maj. 202100:01
Podeli:
Konan O'Brajen
Konan O'Brajen Foto:KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Svetski poznata emisija Konana O'Brajena "Conan" se završava 24. juna.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi CNN, televizija TBS, na kojoj se emisija emituje, saopštila je da će u poslednjim emisijama biti posebni gosti, a poslednja, koja će biti emitovana 24. juna, će trajati sat vremena i sadržaće retrospektivu isečaka iz prethodnih godina kasne noćne emisije O’Brajena.

Međutim, ovo nikako ne znači kraj za televizijsku karijeru proslavljenog voditelja, dugu skoro 30 godina. On će ubuduće biti domaćin nove emisije koja će se emitovati na HBO Max.

O’Brajen je svoju karijeru voditelja kasnih noćnih emisija započeo 1993. godine u emisiji „Late Night“ na NBC, kada je nasledio Dejvida Letermana.
Šesnaest godina kasnije, postao je voditelj „The Tonight Show“ 2009. Međutim, ta saradnja nije potrajala dugo, pošto je nakon odluke NBC da vrati Džeja Lenoa, a Brajenovu emisiju pomeri na kasniji termin, on napustio taj televizijski kanal.

Na TBS je prešao 2010. godine i bio je voditelj emisije „Conan“ do danas.

„Veoma sam ponosan na sve što smo postigli. Zato u poslednjih nekoliko nedelja želim da se osvrnemo na sva apsurdna ludila koja smo moja ekipa i ja zakuvali u prethodnim godinama. Moram da naglasim da Donalda Trampa možda uopšte nećemo ni pomenuti“, rekao je O’Brajen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar