Posle Saše oglasila se i Brena: Počivaj u miru, dragi Mijo

Showbiz 23. maj. 202019:00 > 19:04
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Povodom smrti jednog od osnivača nekadašnje grupe "Slatki greh", Branislava Mijatovića Mije, sa kojim je Lepa Brena započela karijeru, prvi se oglasio Saša Popović, a sada je i pevačica za Nova.rs izrazila ogromnu tugu povodom smrti saradnika i prijatelja.

„Poslednji pozdrav mom dragom bubnjaru Miji, čoveku koji je svojom energijom, ljubavlju prema muzici, dao doprinos našem zajedničkom uspehu u muzici, a svojom dobrotom i životnom energijom postigao da smo svi uživali u zajedničkoj saradnji. Počivaj u miru dragi Mijo i nadam se da si na boljem mestu, gde vlada ljubav i harmonija! Poslednji pozdrav“, poručila je Brena.

PROČITAJTE JOŠ

Pre nje Saša Popović je za Nova.rs rekao da je Mija bio sjajan muzičar, a potom se prisetio njihove dugogodišnje saradnje i prijateljstva.

„Mija je u ‘Slatki greh’ došao daleke 1977. i nastupali smo zajedno do 1991. godine. Mnogo toga smo zajedno prošli, uradili, mnogo toga doživeli… Teško mi je da o njemu govorim u prošlom vremenu, sećam se da sam se ovako osećao i kada nas je napustio Bora. Mija je bio sjajan muzičar i izuzetan čovek, veliki je ovo gubitak za njegovu porodicu, za sve nas koji smo ga voleli i poštovali”, rekao je direktor „Granda“.

Mijatović je u „Slatkom grehu“ svirao bubnjeve, a nakon raspada legendarnog sastava, on je sa svojim kumom gitaristom Zoranom, nastavio da radi sa bendom, koji iako u izmenjenom sastavu, nije menjao ime.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar