Posle razvoda – komšije: Adel zbog sina živi blizu bivšeg

Podeli:
Foto:EPA/DANIEL DEME

Strani mediji pišu kako su pevačica Adel i njen bivši suprug Sajmon Koneki "najprijateljskiji bivši par" na svetu zato što žive u istoj ulici, jedno nasuprot drugog. Pretpostavljaju da su nekadašnji supružnici odlučili da žive blizu, jer je to najbolje za njihovog sedmogodišnjeg sina Anđela.

Na taj način mogu češće da ga viđaju i provode vreme s njim, ali i da mu budu podrška u odrastanju. Samo nekoliko meseci pre nego što su obelodanili kako je njihovom braku došao kraj, od čega ima nešto više od godinu dana, Adel je Sajmonu poklonila kuću u Los Anđelesu.

PROČITAJTE JOŠ

„Oboje čine sve kako bi svom sinu Anđelu olakšali i celu situaciju učinili što normalnijom i bezbolnijom. Anđelo je njihov centar sveta. Adel pogotovo uživa u ulozi majke i situacija ostanka kod kuće zbog koronavirusa nije joj teško pala. Pomaže malenom oko školskih obaveza, kuva mu i uživaju zajedno u igri“, ispričao je izvor blizak paru, piše Mirror.

Adel i Sajmon vezu su započeli 2011. godine, ali detalje iz privatnog života nisu otkrivali javnosti. Štaviše, nikad nisu zvanično potvrdili da su u braku, ali glasine su se na kraju pokazale tačnima kada su uočeni s venčanim prstenjem. Sudbonosno „da“ izrekli su u tajnosti 2016. godine, a Adele se na 59. dodeli „Gremija“ zahvalila suprugu kad je preuzela nagrade i tako potvrdila da su u braku. Ipak, „izdržali“ su svega tri godine.

Adel je u poslednjih nekoliko meseci svoje obožavatelje i javnost iznenadila drastičnom transformacijom usled koje je izgubila 45 kilograma. Ona je jedna od onih zvezda čija su se glamurozna izdanja uvek poprilično razlikovala od onih opuštenih, u kojima je znala da bude „uhvaćena“ bez teške šminke na licu. Početkom maja objavila je fotografiju u pripijenoj haljini i tako istakla svoje obline.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar