Tijana Bogićević Foto: Promo/Nikola Đaković

Pop pevačica Tijana Bogićević još jednom je na koncertu u Novom Sadu pokazala da je kraljica emocije i najlepših melodija domaće pop muzike.

Na rasprodatom dvočasovnom koncertu u Srpskom narodnom pozorištu uživo je otpevala svoje najveće hitove “Hajde onda ništa”, “Tražim”, “Bezuslovno” i najavila još jedno druženje sa publikom, na istom mestu 23. oktobra.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da je Tijanin prvi ovogodišnji koncert u Novom Sadu rasprodat u rekordnom roku, vlasnica hit albuma “Čudo” i novog “Blizu”, koji je objavila ovog leta, odlučila se da u svom rodnom gradu održi još jedan koncert, za sve one koji nisu uspeli da obezbede svoje ulaznice za nedelju 9. oktobar.

I za novi datum, već vlada veliko interesovanje, a koliko je publika zavolela njene pesme najbolje govore brojni snimci  na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako na koncertu zajedno pevaju glas, sve pesme sa Tijanom.

Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih muzičara, Tijana Bogićević predstavila se publici na senzacionalan način, izvodeći svoje pesme romantično i emotivno, sa snažnim vokalu po kojem se već godinama izdvaja i koji se zauvek pamti.

BONUS VIDEO: Tijana Bogićević o Prajdu

Komentari

Svi komentari (0)