Posle korone, „epidemija“ renoviranja u domovima poznatih

Showbiz 04. jun. 202121:03
Podeli:
Natasa Bekvalac, Miroslav Ilic, Dragica Radosavljevic Cakana, Novak Djokovic, Goca Bozinovska
Foto:Nova.rs/E-Stock/Danijel Milutinović/E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon pandemije koronavirusa, čijem se kraju svi nadamo u bliskoj budućnosti, mnoge poznate ličnosti su usled sprečenosti da obavljaju svoj profesionalni poziv rešili da novac ulože u svoje domove. Dok neki kupuju nove nekretnine, čini se da je više onih koji renoviraju već postojeće.

Foto: Zoran Lončarević

PROČITAJTE JOŠ

Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić napravili su pravu oazu u Sremčici. Otkako su se uselili u nju, stalno nešto premeštaju, prave i renoviraju, a nedavno su je potpuno preuredili. Dvospratna luksuzna vikendica opremljena je prema njihovim potrebama, dok je mala kuća u dvorištu njihovo sedište za sve prilike.

Cakana je dosta uložila u zelenilo u dvorištu, kao i u cveće. Dekoracija joj je na prvom mestu, pa je malo pre nego što nas je zadesila pandemija koronavirusa stavljala novi asfalt u dvorištu.

„Volim da mi bude udobno. Svi se protežemo onoliko koliko možemo, a mi zaista vodimo računa jer nam je naša kuća na prvom mestu. Nisu to sad neke velike pare, ali za nas jesu, jer se trudimo da svaki dinar pametno potrošimo. Majstori su nam uvek tu, postali su nam kao članovi porodice (smeh). Stalno nešto vade, buše, seku, donose, odnose… Bukvalno se budim uz njih, postali su moja svakodnevica. Neka ih, ja uživam. Da ne volim promene, ne bih sigurno to ni radila“, rekla je Cakana za Nova.rs.

Goca Božinovska Foto:Zoran Lončarević

Goca Božinovska je nakon više od dve decenije renovirala kuću u Sručinu, prvi put nakon smrti supruga Zorana Šijana. Pevačica je proširila i nadogradila jedan deo.

Osim toga, promenila je i nameštaj, što joj je najteže palo jer je bila veoma vezana za njega. Otkad se uselila u kuću koju je nasledila od pokojnog supruga, ništa nije takla. Međutim, bila je prinuđena da poradi na renoviranju jer su neke stvari dotrajale i morala je da ih zameni.

Foto: Zoran Lončarević

Miroslav Ilić renovirao je svoju kuću u Mrčajevcima bukvalno od temelja. Od stare kuće napravio je oazu mira. Nakon što je njegov otac Života preminuo u oktobru 2015. godine, Ilić je na svom imanju napravio pravi zamak za uživanje, pa je tako njegov posed proglašen kao najlepši u celoj okolini.

Naime, on je renovirao dve kuće, a na jednoj je podigao sprat. U dvorištu je napravljen cvetni vrt i bazen, koji najčešće koriste njegovi unuci kada borave tu na letnjem raspustu. Kako bi Miroslav rekao, u srećna vremena, okupljao je komšiluk i zajedno su roštiljali i pravili sedeljke u dvorištu.

Foto:Ivan Dinić/Nova S

Nataša Bekvalac je pre nekoliko godina počela gradnju kuće na svom imanju u Čeneju, ali usled raznih komplikacija nikako nije uspevala da je dovrši, sve do nedavno. Pevačica je konačno kompletno sredila svoj dom, gde redovno odlazi sa ćerkama, a jedno vreme je tamo i živela.

Foto: instagram.com

Javnost je krajem prošle godine saznala da se na listi nekretnina porodice Novaka Đokovića našlo i jedno luksuzno zdanje nadomak Beograda.

Jelena i Novak su to imanje kupili od porodice Karić, te su nedavno počeli da ga renoviraju. uća je godinama unazad održavana, a Jelena i Novak očigledno žele da promene određene stvari na imanju kako bi kuća bila po njihovoj meri.

U toku je i sređivanje bazena koji bi trebao da bude spreman za predstojeće leto.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar