Podeli
Foto: Zoran Lončarević

Suprug pevačice Seke Aleksić, Veljko Piljić danas proslavlja rođendan, a Seka se tim povodom oglasila na Instagramu i uputila mu rođendansku čestitku putem Instagrama.

“Slavimo dan kada je rođen onaj iz naših redova, koji celim srcem pripada nama – reći će anđeli… Slavimo dan kada je rođen junak, naš heroj, najjači čovek na svetu, naš veliki div, supermen, svemoguć čovek – reći će ti Jovan i Jakov. Slavim dan koji je sam po sebi značajan i svečan, i pustiću ga, neka se razvija kao platno, neka teče slobodan kao reka i neka ti donese sve ono što ti moje srce želi. Neka ti ovaj dan bude kao što je bio i onaj pri rođenju – skup trenutaka vrednih življenja i pamćenja”, započela je Seka.

Pevačica se i u ime njihovih sinova Jakova i Jovana, obratila Veljku, pa je dodala:

“Kakvo li je to čudo Veljko, želim ti da ljudima budeš onaj kojima kada te upoznaju odjednom bude izuzetno važan ovaj datum zbog svih osobenosti tvog bića… Jer samo takvim ljudima pamtimo datum rođenja i veselimo se kao da je naš. Budi dobar i budi mi dobro, a ostalo Bog daje bez da pita dok stavlja svoju ruku na tvoje srce i šapuće: “Ovde sam”. Nas troje ćemo ti kao i uvek govoriti: tvoj život je dar od Boga i treba da ga slaviš svakog dana. Ovaj je nama srcu najmiliji, jer nas podseća na to koliko je Bog velik što nam te je dao: meni kao muža, njima kao tatu, svima kao zaštitnika i svetionik među stenama u moru života. Srećan rođendan ti žele tvoja devojčica i tvoji dečaci”, istakla je Aleksićeva uz zajedničku fotografiju sa sinovima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar