Foto: Profimedia.rs

Na ogrlici je ispisan stih francuske pesnikinje Rozemond Žerar.

Svega nekoliko dana nakon što je stigla u Veliku Britaniju, prvi put otkako su njen suprug princ Hari i ona objavili da se povlače s funkcije viših članova kraljevske porodice, Megan Markl je uspela da zaseni Kamilu Parker.

PROČITAJTE JOŠ

Vojvotkinja od Saseksa je, naime, skrenula pažnju javnosti na sebe na dan koji je Kamili Parker bio veoma važan, i to kada je objavila fotografije iz svoje posete Nacionalnom teatru, koja se desila nešto ranije. Megan je objavila nekoliko fotografije koje su nastale dok je uživala istražujući veličanstveno zdanje, a svi su oduševljeni belom odevnom kombinacijom koju je tom prilikom nosila. Sada je u prvi plan, međutim, isplivao jedan zanimljiv detalj ovog stila — njena ogrlica.

Foto: Printscreen/Instagram/sophielislondon

Dizajnerka ovog komada nakita Sofi Lis objavila je na Instagramu fotografiju vojvotkinje Megan i ogrlicu u krupnom planu pokazavši da je na njoj ugravirano na francuskom Qu’hier i Que Demain. Kako Lisova tvrdi, grublji prevod ove poruke glasio bi:

„Svakog dana volim te sve više, više nego juče, manje nego sutra.“

Reč je o stihovima „Večne pesme“, francuske pesnikinje Rozemond Žerar.

Kako pišu strani mediji, nije poznato je li u pitanju poklon koji je Megan dobila od supruga princa Harija ili je ovo ogrlica koju je sama vojvotkinja kupila.