„Porodica Kremenko“ se vraća u vidu crtane serije za odrasle

Showbiz 03. maj. 202109:23
Podeli:
porodica Kremenko
porodica Kremenko Foto:MARKA / Alamy / Alamy / Profimedia

Iz Fox studija stiže potvrda da se Porodica Kremenko (Flintstones) vraća na male ekrane u vidu nastavka pod imenom Bedrock. U pitanju je saradnja ove mreže sa glumicom Elizabet Benks, koja će se ovde pojaviti i u ulozi producenta, nakon višegodišnjih pregovora sa kompanijom Warner Bros. Animation. A šta nas tačno očekuje u novoj seriji, saznajte u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ

Kako navodi „City Magazine„, serija Bedrock biće svojevrstan nastavak originalne dečje serije, koja će biti više orijentisana ka odrasloj publici. Radnja će se odigravati dve decenije nakon originala, gde su u fokusu Fred, koji je pred penzijom, i njegova dvadesetogodišnja ćerka Kamičak, koja pokušava da započne svoju karijeru. Kameno doba polako prelazi u bronzano doba, a ta tranzicija neće baš tako lako pasti stanovnicima ovog grada.

U tv filmu koji se nastavlja na radnju serije, Kamičak radi u jednoj marketinškoj agenciji i udata je za Bem-bema, sina Kamenkovih. Seli se iz svog rodnog grada u mesto koje je parodija na Los Anđeles i Holivud. Ne zna se da li će ovo biti uzeto u obzir ili potpuno zanemareno prilikom pisanja scenarija za novu seriju. Zna se samo da će joj Elizabet Benkspozajmljivati glas.

Originalna serija Porodica Kremenko bila je prva animirana serija emitovana u udarnom terminu, imala je 6 sezona i 166 epizoda i prošle godine je proslavila 60, jubilej. Još uvek nije poznat datum premijere nastavka, kao ni ko će sve pozajmljivati glasove likovima, ali se nadamo da će u pitanju biti dostojan nastavak koji će privući neke nove gledaoce.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar