Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić rešila je da napravi promenu u odnosu sa bivšim suprugom.

Pevačica je pre nekoliko nedelja iznela niz uvreda i teških optužbi na račun bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Raste.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši supružnici nisi bili u dobrim odnosima od trenutka kada je Ana napala Rastu i izvređala na Instagramu, nazvavši ga sitnim „narko-trafikantom i narko-konzumentom“, kao i „sramotom za muški rod“.

Ipak, očigledno da je Ana promenila mišljenje ili se pokajala zbog rečenog, pa sada ne samo da ne govori loše o bivšem suprugu već sa svojim pratiocima na Instagramu deli i njegovu novu pesmu „Pismo“, koju je snimio u duetu s Darkom Lazićem i Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

„Svaka glava lako pada, metak kada zaluta, a ja obećao sam majci, neću tamo dva puta, stiglo mi je pismo, ali nije poseta, javiše mi kumovi da spremna im je osveta“, pevala je Ana u automobilu dok je u ruci držala cigaretu.

Ona je u objavi tagovala bivšeg supruga, koji je nedugo zatim njen snimak objavio i na svom profilu.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Podsetimo, Ana i Rasta su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, i to su oboje vrlo često isticali u medijima. Mešutim, u jednom trenutku došlo je do preokreta kada je Ana napala bivšeg supruga Rastu.

BONUS VIDEO: Rasta o novom načinu života i Ani Nikolić

Komentari

Svi komentari (0)