Policija objavila detalje smrti glumice Naje Rivere

Podeli:
Pronadjeno telo glumice Naje Rivere
Naja Rivera Foto:Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Nakon šestodnevne potrage policija je pronašla telo glumice Naje Rivere, poznate po ulozi u seriji "Glee". U ponedeljak ujutru pronašli su telo na jezeru Pir u Južnoj Kaliforniji, a nakon identifikacije mogli su samo da potvrde o kome je reč, ali isprva nisu iznosili nikakve detalje.

PROČITAJTE JOŠ

„Na temelju mesta na kome je pronađeno telo, fizičkih karakteristika tela, odeće pronađene na telu i fizičkog stanja, uzimajući u obzir i prijave nestanka osoba na tom području, potvrđujemo da telo koje smo našli pripada Naji Riveri. Pronađena je na severoistočnom delu jezera, u blizini površine vode“, rekao je šerif Bil Ajub.

Sad su, pak, otkrili detalje smrti. Dubina vode gde su pronašli Naju je između 10 i 18 metara, te tamo ima puno drveća, piše „Mirror“.

„Nema naznaka nasilne smrti niti samoubistva“, rekao je šerif

S Najom je taj dan na brodu bio njen četvorogodišnji sin Džosi, a policija je iznela pretpostavku kako je došlo do smrti.

View this post on Instagram

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

„Mislimo da je brod počeo da plovi, a nije bio usidren i jedva je prikupila dovoljno energije da vrati sina na brod, ali nije imala snage da spasi seb“, kaže policija.

Najino telo nestalo je 8. jula, ali je pronađeno 13. Na isti datum pre sedam godina preminuo je Najin kolega iz serije „Glee“ Kori Monteit nakon predoziranja u hotelskoj sobi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar