Počelo je kad je čipovao Slavicu: Tviter o Gejtsovom razvodu

Showbiz 04. maj. 202110:01
Podeli:
Melinda Gejts i Bil Gejts
Melinda Gejts i Bil Gejts Foto:EPA/KAMIL ZIHNIOGLU

Razvod braka svakako nije stvar za šalu, ali korisnici Tvitera bukvalno ne prestaju da se rugaju teoretičarima zavere i da kroz šalu povezuju krah braka osnivača Majkrosofta i njegove supruge Melinde sa Slavicom iz Borče, i mikročipovima za praćenje ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, osnivač Majkrosofta objavio je da se on i njegova supruga razilaze nakon 27 godina braka.

„Nakon puno razmišljanja i puno rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo svoj brak. Više ne verujemo da možemo da rastemo zajedno u paru u sledećoj fazi našeg života“, napisao je Gejts na Tviteru, između ostalog.

Tviteraši su iskoristili priliku da se našale sa teoretičarima zavere koji su tokom proteklih godinu dana povezivali vakcinaciju protiv koronavirusa sa čipovanjem za praćenje ljudi i Bilom Gejtsom. Glavna akterka priče je naravno Slavica iz Borče – najomraženija žena na srpskom internetu, ili balkanska verzija američke Karen – simbol stereotipne belkinje iz srednje klase.

„Kako su krenule svađe u domu Gejtsovih? Bile ručak je na stolu. Evo sad ću samo da završim nešto. Bile ceo dan pratiš preko čipa Slavicu iz Borče a pasulj se hladi, e pa ja više ne mogu ovo, razvodim se kunem ti se u 5g mrežu i u Windows 10“, glasi jedan od tvitova.

Zaljubio se u Slavicu iz Pizdinaca, dok je pratio preko čipa.“

„Bil Gejts se razveo jer Melinda ne može da podnese što on više voli da sluša šta pričaju Boro i Marinko putem vajbera nego kako je ona provela dan.“

„Sve je počelo kada je Bil Gejts čipovao Slavicu, tu je Melinda postala strašno ljubomorna.“

„Bil i Melinda Gejts se razvode. Verovatno zbog Slavice.“

„Kako nezvanično saznajemo Bil Gejts se razvodi od žene jer je hteo i nju da čipuje.“

Ko je Slavica?

Slavica je naša kopija američke Karen, uglavnom žena srednjih godina koja drami, voli da napada ljude u slobodno vreme, najčešće trgovce. Osujećena je, nezadovoljna, antivakserka, u doba pandemije ne veruje u nošenje maski i koronu, veruje da sve nas iz senke kontrolišu Bil Gejts i Soroš, kao i da će nas sigurno čipovati.

Ona verovatno zna kad ste izašli iz stana i vratili se kući, zaustaviće vas na stepenicama da vas pita što niste rodili bebu kad vam je vreme, ali će vam održati i lekciju o tome da bi bilo bolje da šetate dete umesto psa.

Zato ne čudi što je Tviter pun objava o raznim Slavicama koje su svuda oko nas.

Komentari

Vaš komentar