Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU, EPA-EFE/NINA PROMMER, EPA/DAN HIMBRECHTS

Usled pandemije koronavirusa, svi festivali, koncerti, nastupi, otkazani su širom sveta. Zbog toga su se mnoge poznate ličnosti odlučile da nastupaju iz izolacije i tako svojoj publici prirede "mini koncerte" na društvenim mrežama dok traje koncertna pauza.

Kris Martin, frontmen benda „Coldplay“ predio je koncert za 11,1 miliona pratilaca na njihovoj zvaničnoj stranici na Instagramu. Fanovi su se uključili u lajv, i tako postavljali pevaču pitanja, na koja je odgovarao u pauzama i pisali svoje muzičke želje. Kris je pevao više od pola sata, na čemu su mu se obožavaoci zahvaljivali u komentarima.

Foto: Pritnscree/Instagram/coldplay

 

Pevač Robi Vilijams koji je već nedelju dana u karantinu, često obraduje svoje pratioce uključivanjem uživo na Instagramu, gde obično zapeva koju pesmu. Robi je nedavno priredio onlajn koncert, tako što je skoro sat vremena pevao na Instagramu, a uz to je poručio:

Foto: Printscreen/Instagram

„Završava se današnji besplatni koncert. Možda će ih biti još, niko ne zna koliko će ovo trajati“, rekao je pevač.

Džon Ledžend zabavljao je svoju publiku na Instagramu tako što se uključio na lajvu i izveo nekoliko svojih najvećih hitova, ali i pesme drugih izvođača.

Foto: Printcsreen/Instagram/johnlegend

Pevačica Pink tokom samoizolacije odlučila je da nauči da svira klavir, a za svoje fanove otpevala je pesmu „Make You Feel My Love“, Bob Dilana.

Foto: Printscreen/Instagram/pink

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.