Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sin pevačice Goce Božinovske oženio je Bojanu Rodić, sestru Bogdane Ražantović, koja je udata za Veljka Ražnatovića.

Bojana je, inače, postala poznata kao sestra Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, a njihovu svadbu je takođe pratila čitava javnost pre tri godine.

PROČITAJTE JOŠ:

I jedni i drugi su ispoštovali običaje koje nalaže naša tradicija, ali ipak, koliko postoje podudarnosti, toliko su se ove dve svadbe u mnogo čemu razlikovale.

Naime, kako su sestre Rodić iz Titela i Veljko i Mirko su išli u njihovo rodno mesto, kako bi ih „otkupili“. I Cecu Ražnatović i Gocu Božinovsku su sačekali Rodići sa čuturom, a obe pevačice su ispred kapije ispile rakiju.

Mirko Šijan, Bogdana Rodić i Goca Božinovska Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Potom su se i Veljko i Mirko latili puške, pa iz prvog puta pogodili jabuku koju su Rodići postavili za buduće zetove. Bojanini i Bogdanini roditelji su se otvorili, pa zetovima poklonili po kuću u Titelu.

Ono što je sve interesovalo jeste za koliko su mlade kupljene, a kako navode domaći mediji, Šijan je za Bojanu dao 50.000 evra, dok je Veljko za Bogdanu dao 20.000 evra. Pored toga, Bojana je imala tri venčanice, a njihova cifra doseže preko 10.000 evra, kao i njena sestra, ali je jedna venčanica koju je Bogdana nosila ona njene svekrve Cece, te je ona imala veću emotivnu vrednost. Inače, poznato je koliko su Ražnatovići vezani za crkvu i Hram Svetog Save, te su se upravo tamo Bogdana i Veljko zavetovali na večnu ljubav, dok su Šijan i Bojana sudbonosno “DA“ izgovorili u Crkvi Svete Petke u Surčinu.

Foto: M.M./ATAImages.

Za obe svadbe je interesantno da je dan pred veliki dan kiša padala kao iz kabla, a jutro na dan svadbe je osvanulo sunčano i vedro, što je obradovalo obe porodice.

Iako su obojica sa svatovima dolazili u Titel, kod Veljka je bilo i žena, pa je pored njegove majke Cece tu bila i sestra Anastasija, koje su mu najveća podrška, ali i druge pripadnice lepšeg pola, dok je Mirko Šijan zabranio svim ženama, osim svojoj majci da budu u svatovima.

Oko pet stotina zvanica se kod Ražnatovića veselila u luksuznom hotelu u prestonici, a do ranih jutarnjih časova su ih zabavljali brojni pevači, dok su se pripadnici čitave estrade koja se našla na veselju latili mikrofona. Šijan nije želeo da ide dalje od rodnog mesta, te je svadbeno veselje od oko 300 zvanica upriličeno u jednom restoranu u Jakovu.

Ono što su mnogi primetili takođe, jeste da su za ove tri godine Rodići renovirali kuću, te je sada umesto nisko nanizanih cigli i drveta, sve zazidano, podignuto u visinu, a običnu kapiju, je zamenila grandiozna gvozdena kapija, dok je zelena fasada sada u krem nijansi i odiše luksuzom, piše „Republika“.

BONUS VIDEO: Cecin nastup – 4.7.2022.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)