Foto: EPA-EFE/DIVYAKANT SOLANKI

Ukoliko je pred vama slobodan prolećni vikend, bilo da želite da ga provede u prirodi ili kod kuće - magični začin za užitak u svakom trenutku jeste nova muzika.

PROČITAJTE JOŠ

Ovih dana dajte svojim plejlistama oduška od svakodnevnih numera koje vam se stalno vrte na „ripitu“, te poslušajte nove singlove velikih svetskih zvezda koje su tokom nedelje izdali svoje dugoočekivane muzičke projekte. Od Kejti Peri do Mahmuda, vreme je da počastite svoje uši pravim pop „bengerima.“

Kejti Peri – Daises

Kejti Peri nam predstavlja prvi singl „Daises“ sa predstojećeg albuma. Ovu pesmu je napisala pre nekoliko meseci kao podsetnik da ostane ono što jeste bez obzira na to šta drugi misle o njoj, a sada nama kroz stihove poručuje isto.

Mahmud – Moonlight Popolare

Italijanski superstar Mahmud nam predstavlja novi singl „Moonlight Popolare“.  Pesmu je krenuo da najavljuje još prošle nedelje na svojim društvenim mrežama, a sada nam stiže novi zvuk na kome mu se pridružio reper Masimo Perikolo.

Braća Džonas – XV

Braća Džonas predstavljaju novo izdanje „XV“ na kome nas očekuju dve nove pesme. Fanovi su prvi put čuli delove u koncertnom filmu „Happiness Continues“ a sada su zvanično i izdali „X“ na kojoj im se pridružuje latino senzacija Karol Dži, kao i pesmu „Five More Minutes“.

LP Elektro – Miss You

LP Elektro se vraća sa novim singlom „Miss You“ i spotom koji je snimljen u Tokiju prateći noć Gyaru modela Kosmic Sans.

Arijana Grande i Džastin Biber – Stuck With U

Pop zvezde Džastin Biber i Arijana Grande objavili su svoj zajednički duet „Stuck with U“, pesmu čiji će profit biti doniran u humanitarne svrhe. U spotu za pesmu mogu se videti kratki video snimci fanova koji su ove godine trebali da proslavljaju završnicu srednje škole.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar