Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nije retkost do rasprava među članovima žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada su se sukobili Dragan Stojković Bosanac i Aleksandar Milić Mili, i to zbog dva kandidata.

Samed Dželo i Omar Džaferoski su takmičari oko kojih su se njih dvojica „potkačili“.

PROČITAJTE JOŠ

„Omare, savršen si i energija i pevanje. Ja jedino što bih ti savetovao možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i da imaš strašnu budućnost“, poručio mu je Mili, a s obzirom da to da je Samed pre nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, on mu je dao glas.

„Što bi Đole rekao ja sam samo glasao zato što je novi bio je kod mene i to je polu poslovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan prelepa boja glasa, prelepa interpretacija, više mi se svidela druga pesma, ali ti si to lepo izneo“, rekao je Stojković.

„Platio je 100 evrića glas zbog toga si glasao za njega“, dodao je šaljivo Mili.

Aleksandar Milić Mili Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Bosanac je pokušao da ignoriše Milijevo pitanje zašto je glasao za kandidata broj 1, a onda se umešao Saša Popović.

„Boske ja te molim da mu odgovoriš, sada je po prvi put stavio kapu na glavu, sada je pametniji sad bi trebalo da mu odgovoriš“, rekao je Popović.

„Stavio je kapu to lepo mu stoji priznajem i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva pa ovo malo mozga bi spržilo. Ja sam dao objašnjenje ali tvoj mali mozak ne može to da shvati – rekao je u svom stilu Stojković.

Inače, Mili i Bosanac se poznaju godinama i u odličnim su odnosima.

BONUS VIDEO: Pevači koje obožavamo decenijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar