Aleksandra Petrović Foto:Zoran Lončarević

Dugo je nismo videli.

Nakon što je popularnu dens grupu „Mobi Dik“ napustila Ana Stanić, kao njena zamena je došla Aleksandra Perović.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je zajedno sa Srđanom iz grupe, otpevala neke od njihovih najpoznatijih pesama poput „Kralj kokaina“, „Nema nas više“, „Ljubomoran“… Kako se tada spekulisalo, između nje i Srđana je postojalo nešto više od prijateljstva.

Nakon tri albuma, odlučila je da početkom dvehiljaditih započne solo karijeru. Neke od njenih najvećih hitova su „Podstanar“, „Opijum“, „Pravo na grešku“, „Nedelja“ i druge.

Aleksandra Petrović Foto:Zoran Lončarević

Aleksandra se 2010. godine takmičila i u Survivoru, kada je posebno bliska bila sa Andrejem Maričićem i Edinom Škorićem.

Nakon što je raskinula četvorogodišnju vezu sa biznismenom Draganom Marijanovićem, pevačica se 2013. godine udala za Bobana Jablana sa kojim je dobila sina Pavla.

 

Aleksandra Petrović Foto:Vladislav Mitić 

Pre oko desetak godina odlučila je da napravi pauzu u svojoj muzičkoj karijeri, te danas radi kao asistent na Alfa univerzitetu.

„Volela bih da imam novu pesmu, ali bih da izbegnem konstantno pojavljivanje u emisijama. To mi više nije interesantno. Dešava mi se da me ljudi prepoznaju i pitaju kad će nešto novo, pa ću možda u skorije vreme poraditi na nekoj novoj pesmi“, rekla je Aleksandra pre nekoliko godina u razgovoru za medije.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica

Komentari

Svi komentari (0)