Podeli
Foto: Printscreen/YouTube/Lady Gaga

Pevačice Lejdi Gaga i Arijana Grande objavile su još jedan duhoviti video koji za cilj ima da ispromoviše njihov najnoviji zajednički singl "Rain on me" koji pripada Gaginom šestom po redu studijskom albumu "Chromatica". Međutim, uprkos činjenici da je pesma već sada postala hit, promo video snimak naišao je na podsmeh pojedinih fanova.

Arijana i Gaga snimile su “vremensku prognozu” u kojoj govore o kišovitom vremenu na planeti “Chromatica”, dok sede kod kuće i prskaju same sebe vodom iz creva. Iako je video okarakterisan kao tipičan američki humor koji obično “prolazi dobro”, pojedini fanovi na Tviteru izrazili su svoje nezadovoljstvo.

“Hvala Bogu pa postoji vodootporna šminka”, glasi jedan od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

I same pevačice međutim odlučile su da se našale na svoj račun, pa je Arijana podelila mim na Tviteru koji sigeriše da izgleda kao “pokislo mače”.

Pesma “Rain on me” inače je već sada na prvom mestu “Spotify” top liste, a zahvaljujući fanovima ove dve pevačice, “Rain On Me” je najviše strimovana pesma u prvom danu premijere, u 2020. godini. Za samo 24 sata, pesma je strimovana neverovatnih 6.742 miliona puta, od čega je 2. 235 miliona puta u Sjedinjenim Američkim Državama.

PROČITAJTE JOŠ

Pored toga, pesma je oborila i rekord kao najslušanija pesma dva ženska izvođala u duetu, u prvom danu.

“Rain on me” , predstavlja drugi udarni singl sa Gaginog šestog studijskog albuma “Chromatica” koji će biti objavljen u petak, tačnije, 29. maja.

Podsećanja radi, pored Arijane, Gaga je na albumu sarađivala i sa korejskom grupom “BLACKPINK” i Eltonom Džonom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tvitet.

Komentari

Vaš komentar