Krstinja Todorović, Ana Nikolić i Adel Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Postale su prave zavodnice.

Učesnica „Zvezda Granda“ Krstinja Todorović mnoge je oduševila svojim moćnim vokalom, a nekoliko puta je tokom takmičenja rekla da ima želju da smrša.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je odlučila da se podvrgne operaciji želuca, a nakon toga smršala je čak 92 kilograma.

Foto: Printscreen, privatna arhiva

Iako nikad bolje nije izgledala, Krstinja kaže da planira da skine još koji kilogram.

„Doktor mi je rekao da moram da skinem još tih famoznih sedam kila, e sad, stala sam na određenom broju i moram da se aktiviram da bih skinula još tih sedam“, rekla je ona za Grand.

„Smatram da sam zaslužila da malo odmorim od sve te gungule i svog tog brzog mršavljenja, i u nekom budućem periodu će se to i desiti“, dodala je pevačica.

I pevačica Ana Nikolić, koja je nakon porođaja imala priličan višak kilograma, odlučila je da smanji želudac, te je danas mršavija nego ikad.

Foto: E-Stock/kobra, E-Stock/Milos Rafailovic

Pevačica Bojana Stamenov dugo je imala problema sa viškom kilograma, a više puta je govorila o tome da uživa u hrani i da ne želi da drži nikakve dijete.

Foto: Zoran Lončarević

Međutim, u međuvremenu se predomislila i posvetila se zdravom načinu života, što je rezultovalo time da smrša 45 kilograma.

Slađana Đorđević Bucka učestvovala je u „Zvezdama Granda“ pre 14 godina, a zbog viška kilograma dobila je i nadimak po kom je postala prepoznatljiva.

Ipak, ona je u jednom trenutku nestala iz javnosti, a uspela je da skine oko 40 kilograma, te je njena transformacija iznenadila mnoge.

Velika promena u izgledu pevačice Adel iznenadila je čitav svet.

Adel pre 10 godina; FOTO: Profimedia.rs

Naime, ona je specijalnom dijetom i treninzima uspela da skine 45 kilograma.

Adele
Adele Foto:EPA-EFE/VICKIE FLORES

Adel se doslovno prepolovila zahvaljujući Sirtfud dijeti, a uz to je počela da ide na pilates i da diže tegove, a smanjila je unos šećera, pa joj se ishrana bazira na povrću, pre svega na kelju.

BONUS VIDEO: Krstinja Todorović o hirurškoj intervenciji i oporavku