Ivana Šašić
Ivana Šašić Foto: Instagram/ivanasasic1

Ivana Šašić našla se u centru medijskog interesovanja kada je objavila da se razvodi.

Pevačica je na društvenim mrežama saopštila da stavlja tačku na brak sa svojim suprugom, a onda su otkriveni detalji razvoda. Ivana je saopštila da je u pitanju prevara preko koje ne može da pređe.

PROČITAJTE JOŠ:

Odmah nakon što je saznala da joj suprug nije bio veran, Ivana je sklinula burmu i podnela papire za razvod. Međutim, za samo nedelju dana posle ove odluke pevačica je hladnije glave promenila svoje mišljenje o celoj situaciji i svom suprugu. Kada se stišala buka oko prevare, ona je ostavila prostora da još malo razmisli o svojoj ishitrenoj odluci.

„Sve što se desilo desilo se, ja Bojana neću da pljujem i da pričam o njemu u ružnoj konotaciji. On i dalje je tu i nalazi način da sve ovo završimo na lep način i da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla ne i nikad. Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman o tome da priča i da prizna svoju grešku. Ja sam rekla šta je bilo i šta je istina, ali vreme će pokazati da li ćemo prebroditi sve to. Ljudski je oprostiti“, ispričala je pevačica, kako prenosi „Grand Online“.

Ivana je priznala da je cela situacija kod nje izazvala burne emotivne reakcije, ali i da razume greške i smatra da je razgovor najbitnija stvar.

„U meni je propradio bes, ali ja imam hreca da to kažem. Ja nikad nisam rekla da on mene ne voli i nikad neću reći, i znam da on mene voli. Šta se u njegovoj glavi u tom trenutklu desilo, to on zna i on mora da živi sa tim, ne ja. Da li ću ja tih mojih 5 godina baciti za 10 dana nečega to je moja stvar i moj izbor, bes jeste tu. Koji nije prevario i neće ako može“, objasnila je Šašićka.

BONUS VIDEO: Maja Marijana: Ne razmišljam o muškarcima, oni su manipulatori

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar