Petar Grašo odgovorio na prozivke da je Danijeli Martinović upropastio život

Showbiz 14. apr 202212:12 > 14:00
Podeli:
Petar Graso i Danijela Martinovic
Petar Grašo i Danijela Martinović Foto:Miranda Cikotic/PIXSELL

Kantautor, koji se nedavno oženio Hanom Huljić i uskoro će postati otac, konačno je progovorio o pevačici sa kojom je bio u vezi 25 godina.

Hrvatski pevač našao se na meti brojnih prozivki, nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu sa Danijelom Martinović i pronašao novu partnerku.

PROČITAJTE JOŠ:

Petar je sa novom izabranicom Hanom ubrzo su stupio u brak, a par očekuje i prinovu.

Iako su mediji pisali da je Grašo povredio svoju bivšu partnerku, on je rešio da zaustavi dalja nagađanja i prokomentarisao njihov odnos.

"Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentarišem, niti šta da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi. Mišljenje najmilijih po pitanju privatnog života takođe uvažavam. Recimo, kada mi saopšte da sam nešto zeznuo nastojim da se popravim, ne obazirem se na komentare onih koji o meni stiču mišljenje na osnovu članaka koje retko čitam. Mada čak ni tada nemam problem s hejterima", ispričao je pevač za "Story" i dodao:

"Razumem ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o meni, budući da nemam običaj da iznosim detalje iz spavaće sobe ili kafane u kojoj pijem rakiju. Takođe sam svestan da im je interesantan moj brak sa Hanom Huljić i njeno blagosloveno stanje", rekao je Petar.

On je naglasio da je srećan što će se ostvariti u ulozi oca i da rođenje deteta iščekuje sa posebnom radošću, ali i strahom.

"Radostan sam jer se stvari lagano dovode u red, kako u privatnom životu, tako i u poslu. U takvoj situaciji čovek ne može ništa drugo nego da se oseća ispunjeno. Spreman sam za sve izazove, pa i menjanje pelena, iako te stvari prepuštam ženskom delu familije. One se više informišu oko toga. Ja ću da se infiltriram kada dođe vreme za to. Naučiću sve što bude bilo potrebno, brzo kapiram", ispričao je pevač.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar