Petar Grašo Foto:Nova S

Koju poruku šalje poznati hrvatski muzičar novom numerom? Petar Grašo otkriva šta ga je inspirisalo da snimi novi singl, i kada i gde će publika ponovo imati priliku da ga čuje.

Jedan od najuspešnijih muzičara i autora u regionu, Petar Grašo, nakon niza hitova, koji su osvojili publiku poslednjih godina, nedavno je izdao novu pesmu „Neće nas uvek biti“. Pevač se u današnju emisiju „Među nama“ na TV Nova S uključio direktno iz Splita, pa je sa voditeljkom Majom Nikolić popričao o aktuelnim dešavanjima. Grašo se prvo osvrnuo na naziv numerem kao, kao i na njenom nastanku u kojem je učestvovao sa dugogodišnjim prijateljem i kolegom Tončijem Huljićem.

PROČITAJTE JOŠ

„Moram kratko ispričati kako je nastala pesma. Pored toga što smo Tonči Huljić i ja saradnici preko 25 godina, mogu reći da spadamo u krug najboljih prijatelja. Jedan drugom uvek sviramo nove pesme i nove stvari. On je pre oko mesec dana seo za klavir i rekao mi: „Imam jednu odličnu melodiju, ali ne znam ko da je peva. Interesantna je, ali nemam ni tekst. Ajde da ti odsviram“. Već na prve taktove sam rekao da imam odmah tekst „Neće nas, neće nas zauvek biti“. Insistirao sam da taj deo ostane jer je dobro, a s druge strane uvek verujem tom prvom impulsu u životu. Svi tekstovi koji su iz mene izašli na prvu su super prošli, a kasnije kad sam se trudio, nije bilo bolje. To se i pokazalo“, rekao je Grašo, a potom se dotakao prijateljstva sa Tončijem Huljićem, kao i drugim aktuelnih tema i priča.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)