Petar Božović u spotu „Tropiko“ benda: Trajaće večno

Showbiz 16. jun. 202121:40 > 21:42
Podeli:
Promocija Tropico band Aleksandar Cvetkovic Sale Tropiko Dragan Brajovic Braja Petar Bozovic
Dragan Brajović Braja, Aleksandar Cvetković Sale Tropiko i petar Božović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Ko bi bio bolji da iznese emociju nego gospodin Petar Božović koji je svetski glumac. Čini mi se da smo uradili nešto što će biti večni", rekao je pevač "Tropiko" benda Aleksandar Cvetković tokom promocije nove pesme "Vino".

PROČITAJTE JOŠ

„Tropiko“ bend večeras je u restoranu „Le Petit Bistro“ priredio promociju novog spota za pesmu „Vino“, koja je nastala pre nekoliko godina, s potpisom tvorca najvećih srpskih hitova Dragana Brajovića Braje.

Ćlanovi poznatog sastava dugo su razmišljali o radnji ekranizaciji, da bi na kraju došli na ideju da bi ulogu ljubavne emotivne priče najbolje izneo neki proslavljeni glumac. U tom pravcu rzamišljanja došli su na ideju da bi idealan za to bio čuveni glumac Petar Božović, s kojim tokom prvog razgovora napravili saradnju.

Promocija Tropico band
Promocija Tropico band Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Večeras je frontmen benda Sale okupio medije, ali i glavne „krivce“ ovog projekta.

Promocija Tropico band Aleksandar Cvetkovic Sale Tropiko
Aleksandar Cvetković Sale Tropiko Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Drago mi je što vas ima u ovolikom broju i što se konačno gledamo oči u oči. Hteli smo da premijerno vidite i čujete spot za pesmu koja se zove „Vino“. Dragi prijatelji, vi ste nam večeras jako bitni. Pre svega, tu je Dragan Brajović Braja koji je zaslužan za ovu numeru, koja je nastala pre nekih par godina, koja je bila u nekom drugačijem ruhu napravljena. A onda, kada je napisao tekst, shvatili smo da ćemo ići u jednom drugom smeru, a to je smer koji priča o istoriji vina i ljubavnoj patnji. No, ko bi bio bolji da iznese emociju nego gospodin Petar Božović koji je svetski glumac. Čini mi se da smo uradili nešto što će biti večni“, obratio se pevač Aleksandar Cvetković.

Promocija Tropico band Aleksandar Cvetkovic Sale Tropiko
Aleksandar Cvetković Sale Tropiko Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

S druge strane, „Tropiko“ bend poslednju svirku je održao u oktobru prošle godine. Zahvaljujući popuštanju mera usled koronavirusa, oni će večeras zasvirati na istom mestu gde su održali promociju pred beogradskom publikom, zbog čega se muzičari veoma raduju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar