Sanja Vučić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sanja Vučić je nakon izlaska iz grupe "Hurricane" objavila svoju prvu solo pesmu "Omađijan".

Poznata Uraganka je za kratko vreme skupila veliki broj pregleda na Jutjubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako „Kurir“ prenosi u pitanju je plagijat. Iako je ona jedan od autora teksta i muzike, pesma ima identičan deo sa španskom numerom sa ovogodišnje Evrovizije.

U pitanju je pesma „Slomo“ pevačice Šanel Terero, s kojom je Španija osvojila visoko treće mesto.

Sanja se čak odlučila i za sličnu koreografiju, pa su korisnici Tvitera komentarisali da je joj je ovo velika greška.

„Jao, Sanja, pa da li ti je ovo trebalo? Sanja ex Hurricane bez stida i srama iskopirala muziku i nastup Šanel sa Evrovizije za svoju prvu solo pesmu! Koliko treba da budeš lud da bi plagirao najveći hit ovogodišnje Evrovizije, a da misliš da to niko neće primetiti“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Sanja se putem Instagram izvinila zbog nedovoljno jake podrške LGBTQ+ zajednici u sinoćnoj emisiji „Amidži šou“.

„Volela bih da razjasnim neke stvari povodom večerašnjeg gostovanja. Moram da kažem da mi je bilo jako neprijatno i da nisam navikla na ton koji je emisija u pojedinim segmentima poprimila, i zato vođena time sam htela da izbegnem da budem deo polemike, prvenstveno jer sam došla drugim povodom. Oduvek sam bila saveznica, ljubav i jednakost će uvek imati moju podršku“, napisala je ona uz emodži LGBTQ+ zastave i emotikon srca.

BONUS VIDEO: Sanja Vučić o novom dečku

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)