Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Suđenje između bivših supružnika postalo je glavna tema svetskih medija, a budući da svedočenja mogu da se prate na internetu, ovaj spor je dobio formu rijalitija. Treća nedelja ovog sukoba počinje, a do sada su u javnost izneseni mnogi jezivi detalji iz braka Džonija i Amber, ali i o njihovim životima generalno.

Džoni Dep tužio je svoju nekadašnju suprugu Amber Herd za klevetu i traži 50 miliona dolara zbog tvrdnji o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku za The Washington Post.

PROČITAJTE JOŠ:

Oboje su imali teška detinjstva

Još tokom prvog ročišta, koje je bilo 12. aprila, Džoni i Amber izneli su jezive detalje iz svog odnosa, a Depova starija sestra Kristi Dembrovski tada je progovorila o nasilju koje su ona i brat trpeli tokom detinjstva.

Kasnije je i Džoni Dep otkrio mnoge detalje iz mladosti i ispričao šta su sve on i njegova braća i sestre trpeli.

„Imao sam veoma neobično detinjstvo. Mislio sam da je to sve normalno, dok nisam došao u neke godine i shvatio da nije. Stalno smo se selili zbog moje majke, tako da sam uvek bio „novo dete“ u kraju. Majka je bila nepredvidiva. Umela je da bude veoma nasilna i okrutna. Bilo je tu fizičkog zlostavljanja, letele su pepeljare, tukla nas je cipelama na štiklu ili telefonom…“, rekao je Dep.

Dzoni Dep
Džoni Dep Foto:Tanjug/Jim Watson/Pool Photo via AP

Amber je takođe govorila o svojoj mladosti. Glumica je ispričala da je odrasla u konzervativnoj katoličkoj skromnoj porodici. U mladosti je učestvovala na takmičenjima lepote, ali iz tog perioda nosi i jednu veliku traumu.

U dobi od 16 godina, njena najbolja drugarica je umrla u saobraćajnoj nesreći, nakon čega je Herd postala ateista. Sa 17 godina napustila je školu da bi nastavila karijeru modela u Njujorku, a kasnije je počela da glumi u Los Anđelesu.

Ko je koga tukao?

Amber je od samog početka tvrdila da je trpela fizičko i psihičko nasilje od strane Džonija Depa, dok je on bio pod dejstvom alkohola ili droge. Prepričala je i trenutak kada ju je glumac navodno i seksualno napastvovao staklenom flašom.

Herd se prisetila i situacije kad ju je Dep prvi put navodno udario.

„Nikad to neću zaboraviti. Taj trenutak mi je promenio život“, rekla je skoro u suzama i tvrdila da je do udarca došlo kada ga je upitala za jednu od njegovih tetovaža, on je rekao da na njoj piše „Wino“, na šta se ona nasmejala misleći da se šali. Navodno je nakon toga Dep podigao ruku na nju i ošamario je.

Međutim, on je tvrdio suprotno. Glumac je rekao da nikada nije udario ženu i da je navodno on bio žrtva nasilja.

„Moglo bi da počne šamarom. Moglo bi da počne guranjem. Moglo bi da počne sa, znate, bacanjem TV daljinskog u moju glavu. To bi moglo biti bacanje čaše vina u moje lice. Ali sve u svemu, to je bilo konstantno“, ispričao je glumac.

Dep i Herd su pred sudom iznosili razne detalje i dokaze u vidu video klipova, fotografija i audio snimaka njihovih svađa.

Tako je Amber priložila snimak na kom se vidi kako Dep besni u njihovom domu, dok pije alkohol.

Dep joj je na to uzvratio audio snimkom njihove svađe u kojoj glumica sama priznaje kako ga je udarala i šamarala.

Na poslednjem svedočenju Amber Herd je pokazala fotografije Džonija Depa, za koje ona tvrdi da su nastale dok je on bio pod dejstvom narkotika i alkohola.

Psihički poremećaji

U korist glumca je na jednom ročištu svedočila psiholog Šenon Kari, koja je izjavila da Herd ima čak dva poremećaja ličnosti. Kari je do ove dijagnoze došla nakon 12 sati razgovora s Amber, ali i pregledom njenih nalaza o mentalnom zdravlju.

Psiholog tvrdi da su poremećaji od kojih boluje Amber Herd slični. Glumica navodno ima granični poremećaj ličnosti, zbog čega je nestabilna i ima strah od napuštanja. Drugi mentalni poremećaj je Histrionski poremećaj ličnosti, zbog kog navodno ima potrebu da stalno bude u centru pažnje.

Amber Herd Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ

Najbizarnija situacija

Jedna od svakako najšokantnijih stvari bilo je Depovo svedočenje o tome kako mu je Herdova ostavila svoj izmet na krevetu dok su još bili u braku.

Ove glumčeve tvrdnje potvrdio je i jedan od glumčevih telohranitelja Starling Dženkins, koji je u to vreme pratio Amber na jedan festival, te je rekao kako mu se glumica tada pohvalila „iznenađenjem koje je ostavila suprugu“. Ona je to tada opisala kao „užasnu, neslanu šalu koja je pošla po zlu“. Dep je ranije rekao da se smejao kada je otkrio da se njegova bivša supruga „pokakila u njihov krevet“ i nazvao ju je „Amber Turd (Amber go**nce)“. Kako je dodao, ona je tada za izmet pokušala da okrivi njegove pse, ali on u to nije mogao da poveruje, budući da je izmet bio prevelik za pse od dva kilograma.

BONUS VIDEO: Sudski dosije Džonija Depa Gosti Jugoslav Tintor i Aleksandar Ignjatović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar