Foto: Nemanja Jovanović, EPA/MICK TSIKAS

Predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, gostovao je u jednoj emisiji, gde je između ostalog otkrio i kako je upoznao Žan Kloda Van Dama.

„Toni, muž Dragane Mirković, rekao mi je da hoće Žan Klod Van Dam da se upozna sa nekim srpskim političarima, a da taj neko ima veze sa borilačkim veštinama. Odem ja u Beč da se upoznamo i on tada vidi da ja imam viška kilograma. On je demonstrirao udarac koji se zove ‘mavaši’ i kažem ja posle toga njemu: ‘Ajde ti drži sad ruke da udarim ja’. Kada je video koja je brzina, rekao mi je da će da me pozove da budem statista u nekom njegovom filmu. Kaže ‘imaš dobru facu, samo da gledaš'“, ispričao je Palma u Amiži šouu.

PROČITAJTE JOŠ

On je potom otkrio i da je planirao da Van Dama dovede u Srbiju, u čemu ga je sprečila pandemija koronavirusa.

„Van Dam je trebao u martu da dođe u Srbiju, ali nam je korona pokvarila taj dogovor. Siguran sam da ću ga dovesti septembra, oktobra meseca“, ispričao je Dragan Marković Palma.

Foto:E-Stock/Danijel Milutinović

Inače, Palma je krajem prošlog meseca, tokom trajanja vanrednog stanja, objavio snimak u kome je otkrio na koji način se on bori protiv koronavirusa.

“24 stepena, u vodi 17 stepeni. Tako se borimo protiv korone. Prepodne treniramo u šumi, a popodne u hladnoj vodi“, rekao je Palma u kratkom video snimku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)