Adrijana Lima, Rasel Vilson i Lisa Kudrou Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN/CAROLINE BREHMAN/NINA PROMMER

Neki poznati parovi bili su pristalice čuvene parole "ništa pre braka".

Iako danas nije uobičajno da se neko pridržava ove parole, neke poznate dame su  to poštovale i svoju nevinost izgubili tek tokom prve bračne noći, a to su:

PROĆITAJTE JOŠ:

Adrijana Lima

Ona je svojevremeno izjavila da momak koji je sa njom u vezi mora da poštuje njenu odluku.

„Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele“, rekla je manekenka u jednom intervjuu 2006. godine.

U tom periodu Lima je bila u vezi sa košarkašem Markom Jarićem, za koga se udala kasnije i dobila dve ćerke. Ona danas ima novog dečka, a nedavno je rodila sina.

Lisa Kudrou

Slavna glumica je otkrila da joj je bila želja da se „čuva“ za muškarca o kojem je maštala.

„Ne znam da li biste mogli da me opišete kao suzdržanu, ali ja sam razumela šta znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam htela da zaslužim muškarca o kojem sam sanjala“, rekla je glumica koja se udala za Majkla Sterna kada je imala 31 godinu.

„Kada smo se venčali, znali smo da ne obećavamo večnu ljubav jer to niko ne može da obeća. Umesto toga, obećali smo sebi da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu“, rekla je Lisa.

Sijara i Rasel Vilson

„Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku da izgradiš snažne temelje za kvalitetnu vezu“, otkrila je američka pevačica.

Nakon nekoliko meseci veze, Sijara i Rasel obećali su jednom drugom da neće imati seksualne odnose pre braka. Venčali su se 2016. godine, a naredne godine postali su roditelji devojčice Siene.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica