Finalisti PZE24 Foto:Screenshot/RTS

U toku druge polufinalne večeri "Pesme za Evroviziju" nastupalo je 14 takmičara koji su publici i žiriju predstavili svoje kompozicije.

Večeras je u toku druge polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“ nastupalo 14 takmičara, a njih osmoro plasiralo se u finale.

PROČITAJTE JOŠ:

U finale, koje će se održati 2. marta plasirali su se: Iva Lorens i pesma „Dom“, Konstrakta „Novo, bolje“, Dušan Kurtić „Zbog tebe živim“, Zejna „Najbolja“, Teya Dora „Ramonda“, Milan Bujaković „Moje-tvoje“, Nemanja Radošević „Jutra bez tebe“ i Džordži „Luna park“.

Foto:Screenshot/RTS

Podsetimo, finale „Pesme za Evroviziju“ održaće se 2. marta, kada će Srbija birati svog predstavnika za najveći muzički događaj u Evropi.

U toku prve polufinalne večeri publika i žiri izabralo je osam najboljih kompozicija, kojima su se pridružili takmičari koji su večeras obezbedili plasman u finalu. Finalisti izglasani u toku prve polufinalne večeri su: Hristina i pesma „Bedem“, Lena Kovačević „Zovi me Lena“, M.Ira „Percepcija“, Bojana i David „No No No“, Breskvica „Gnezdo orlovo“, Marko Mandić „Dno“, Keni nije mrtav „Dijamanti“ i Zorja „Lik u ogledalu“.

BONUS VIDEO: Filip Baloš poslao snažnu poruku pred nastup na PZE

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare