Katarina Grujić, Jelena Karleuša i Tanja Savić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić/Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačice su pokušale da sakriju istinu od javnosti.

Javne ličnosti često su pod budnim okom javnosti i svaki njihov korak se ponmo prati.

PROČITAJTE JOŠ:

Oni svojim izjavama privlače dosta pažnje, a pojedini su uhvaćeni i u lažima, u želji da opravdaju neke svoje postupke.

Poslednja u nizu, o kojoj se ovih dana dosta priča, jeste pevačica Katarina Grujić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, ona se nedavno udala za fudbalera Marka Gobeljića, a na venčanje je pozvala novinare. Međutim, njoj je prisustvo medija ipak smetalo, te se prema njima ponašala prilično bahato.

Mladenci nisu stali da daju obećanu izjavu, a novinari su sa svadbe, bukvalno, oterani. Kaća je nakon svega pokušala da se opravda tvrdnjama da je došlo do nesporazuma.

„Ja sam prvi put te naslove videla tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bezbezve da sam imala telefon kod sebe. Kad sam videla, bilo je malo bezveze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu“, rekla je ona u emisiji „Premijera – Vikend specijal“

„Stvarno nije istina da smo mi terali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. Posle 40 minuta, posle slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli“, dodala je Kaća.

Ipak,  njena kuma Andreana Čekić kasnije je otkrila da je Kaća ipak na svadbi čitala portale, te da se prilično iznervirala zbog napisa u medijima.

„Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli ona se jako iznervirala, kaže: ‘Kumo, pogledaj ovo’. Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome“, rekla je Andreana u „Premijeri“ i time odala svoju kumu, koja je tako uhvaćena u laži.

I pevačica Tanja Savić nedavno je pokušala da obmane javnost kada se fotografisala u venčanici napisavši da je fotografija nastala u Banjaluci.

Tanja Savić i Draško Stanivuković
Tanja Savić i Draško Stanivuković Foto: Instagram/tanja_savic_private/Vesna Lalić/Nova.rs

Svima je već poznata priča o tome da je Tanja, navodno, u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, što oni nisu želeli da komentarišu. Ipak, ovim svojim postupkom, pevačica je sama ponovo raspirila ova nagađanja.

Ipak, ubrzo se saznalo da je Tanja u venčanici pozirala za potrebe snimanja spota, i to u okolini Beograda, a ne u Banjaluci.

Mnogi su ovo okarakterisali kao još jedan pevačicin pokušaj da privuče pažnju, a Tanja se pravdala kako je samo želela da se našali, budući da je svi povezuju sa Draškom. Pričalo se da je ovim potezom naljutila i Stanivukovića, te da joj je zapretio raskidom bude li imala još ovakvih ispada.

Pevačica Jelena Karleuša našla se u centru skandala 7. januara ove godine kada je isplivala vest da je svog supruga, fudbalera Duška Tošića, prijavila za fizičko nasilje.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Duško Tošić i Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Policija je tada saslušala Duška, a Jelena je negirala da je prijavila supruga, a nije se pojavila ni na saslušanju u Tužilaštvu.

„I pored toga, dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici“, saopštilo je tužilaštvo, ali pevačica o tome nije želela da govori, iako je Tošiću čak određena zabrana prilaska, a njegov advokat Nikola Premović je negirao da je Duško bio nasilan, ali nije negirao postojanje prijave Jelene Karleuše.

„Ono što možemo reći je da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju, znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista“, rekao je Premović za Kurir.

Iako je pevačica pokušala da sakrije dramu koja se odigrala u njenom domu, Duško je priznao da je na Božić zaista došlo do svađe između njega i Jelene, ali da je nije udario.

BONUS VIDEO: Karleuša izjave Music Week

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.