Džoni Dep Foto:EPA-EFE/JIM WATSON

Glumac je pre manje od jednog dana otvorio profil na najpopularnijoj društvenoj mreži i već sada je sakupio 4 miliona pratilaca.

Džoni Dep je sada objavio svoj prvi video na Tik Toku.

PROČITAJTE JOŠ:

Video snimak sastoji se od kraćih klipova na kojima se vidi Džoni i njegovi fanovi.

Neki od snimaka su nastali tokom suđenja sa njegovom bivšom suprugom Amber Herd, a neki tokom koncerata na kojima je nastupao.

Na ovaj način se glumac zahvalio svima koji su mu prižili podršku tokom šestonedeljnog suđenja.

„Svim mojim najdragocenijim, odanim i nepokolebljivim pristalicama. Bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno videli. Zajedno smo hodali istim putem. Zajedno smo uradili pravu stvar, sve zato što je vama stalo do ovoga. A sada ćemo svi zajedno krenuti napred. Vi ste, kao i uvek, moji poslodavci i ponovo ne znam na koji način da vam se zahvalim, osim da samo kažem hvala. Pa hvala. S ljubavlju i poštovanjem. Dž. D.“, napisao je Džoni Dep.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Dep je u opisu profila kratko napisao: „Povremeni glumac“.

Podsetimo, Džoni Dep je tužio Amber Herd za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru, jer je u jednoj kolumni koju je 2018. objavio „Vašington Post“ napisala da je trpela porodično nasilje. Iako glumica nije pomenila slavnog glumca, ova kolumna privukla je ogromnu pažnju, a Dep je zbog posledica podneo pomenutu tužbu. Suđenje je trajalo šest nedelja, a porota je donela odluku u Depovu korist.

BONUS VIDEO: Imanje Džoni Depa na kosmaju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar