Foto: Debbie Van Story / iPhoto / Profimedia,EPA/IAN LANGSDON,JIM RUYMEN / AFP / Profimedia

Dan zaljubljenih jedan je od onih 365 dana u godini, koji za mnoge ljubavne parove ima posebnu čar. No, iako za neke ovaj dan ne predstavlja apsolutno ništa, drugi u njega toliko veruju da se čak odlučuju da baš 14. februar, bude datum kada će svom emotivnom partneru izgovoriti sudbonosno "da".

Pročitajte još:

Mnoge svetske zvezde vodile su se upravo ovakvim razmišljanjem i ceremoniju venčanja organizovali na Dan zaljubljenih.

Holivudska glumica Selma Hajek venčala se se za francuskog milijardera Fransoa- Anri Pinoa u Parizu, 2009. Bila je to privatna ceremonija, a veliku zabavu za njihove porodice i prijatelje organizovali su u Italiji krajem aprila iste godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


Glumac Denis Kuejd i Meg Rajan zaljubili su se nakon što su zajedno sarađivali na filmskim projektima. Venčali su se 14. februara 1991. godine, ali i rastali samo deset godina kasnije.

Slavni engleski muzičar Elton Džon venčao se za Nemicu Renate Blauel u Sidneju, 1984. godine. Par se upoznao dve godine ranije kad su radili na njegovu albumu „Too Low for Zero“, ali nisu dugo ostali u ljubavi. Razveli su se svega četiri godine nakon svadbe. Elton je zatim javnosti priznao da je homoseksualac, nakon čega se venčao ponovno, i to za dugogodišnjeg partnera Davida Furnisha.


Jedna od najpoznatijih „Viktorijinih anđela“, brazilska lepotica Adriana Lima, udala se 2009. godine, za srpskog košarkaša Marka Jarića. Iako su mislil da će im Dan zaljubljenih doneti posebnu sreću u braku, prevarili su se, jer su samo sedam godina posle venčanja odlučili da se razvedu.

Glumica Šeron Stoun je 1998. godine, na Dan zaljubljenih pozvala bliske članove porodice i prijatelje u svoju rezidenciju u Los Anđelesu, a onda im je saopštila kako su došli na venčanje, a ne na običnu žurku. Ona i novinar Fil Bronstein izgovorili su sudbonosno „da“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone_fanpage)


Muzičar Prince i Maite Garsija zavoleli su se, dok su zajedno radili na albumu „Child of the Sun“. Venčali su se u crkvi u Mineapolisu na Dan zaljubljenih 1996. godine i bili su u braku četiri godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)