Ovako Vesna de Vinča izgleda posle 31 dana gladovanja (FOTO)

Showbiz 14. jul 202216:24 > 16:25
Podeli:
Vesna Jugovic de Vinca na koncertu Plasida Dominga na Tasmajdanu
Vesna Jugović de Vinča na koncertu Plasida Dominga na Tašmajdanu Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Vlasnica kompanije "Miss Yu" pre mesec dana je svoje pratioce obavestila da će u naredom periodu gladovati, a sada je pokazala i rezulatate svoje dijete.

Vesna trenutno vreme provodi u Grčkoj, a pored odlične linije, tvrdi da je osvežena i puna energije.

PROČITAJTE JOŠ:

„31 dan gladovanja. Vidno podmlađena. Ovaj put sam gladovala u ‘nemogućim’ uslovima. Izazov hrane i pića na svakom koraku, a oko mene jedu li jedu, uživaju u božanstvenoj grčkoj kuhinji. Kada se vratim u Beograd završnicu ‘udaram’  još jače“, objasnila je Vesna i dodala:

"Od 20. dana je potrebno uvesti sve jače vežbe. Snage imam dovoljno da sve to sa osmehom odradim. Ponavljam, ovo je moje iskustvo od 3 decenije. Radujem se da možete videti koliko je to vredno iskustvo čišćenja tela, razrešenja bolesti, ostavljanja lekova (postepeno), obnavljanja radosti i naravno organa. Naučno je utvrđeno da se telo može obnavljati na nekoliko godina po studiji Dipaka Copre. Za koji dan uvodim i akupunkturu."

Podsetimo, Vesna je nedavno za "Grand televiziju" pričala o gladovanju i zašto joj je važno da očisti organizam.

"Da ispraznite frižider, malo se distancirate od ljudi i budete aktivni. Ono što konzumiram su neki sokovi, čajevi i zeolit", rekla je Vesna, koja je ovom metodom smršala 13 kilograma.

Gladovanje je nešto što primenjuje svake godine, a nedavno je govorila da je 42 dana najduži period koji je izdržala bez hrane.

"Inače inicijacija traje nekoliko dana, kao i sam proces izlaska iz ovog sistema", objasnila je ona u emisiji "Grand magazin".

BONUS VIDEO: Škabo ismeva Marka Đurića, voditeljka se zacenila od smeha

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.